Belægningssten og skærver

Belægningssten og havefliser til udendørs brug. Granitskærver i forskellige farver, ærtesten, nøddesten, pigsten, stenmel, fugesand, fiberdug.

Læs mere

Billige belægningssten på BygMax

Belægningssten omfatter alt fra firkantede havefliser, herregårdssten og holmegårdssten, græsarmering, skærver og alt hvad der ellers skal til for at lave en belægning i sten. Hos Bygmax får du gode priser på et stort udvalg af belægningssten, og du kan nemt bestille både sand, dug, og meget mere fra ét sted.

Alle vores belægningssten, fliser og skærver er nøje udvalg fra kvalitetsproducenter, der kun fremstiller holdbare og robuste produkter, så du er sikret en terrasse eller indkørsel, som holder i mange år frem.

Vi leverer mange af vores billige belægningssten til Jylland og på Fyn og Sjælland, men ved enkelte varer kan der være tale om sten, som kun leveres til enten Jylland og Fyn eller Sjælland. Det vil fremgå i navnet på det enkelte produkt hvis det er tilfældet. De resterende produkter leveres som udgangspunkt til hele Danmark med undtagelse af ikke-brofaste øer.

Følg også med i vores nyhedsbrev, hvis du vil stå forrest i køen, når vi har belægningssten på tilbud. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

 

Lægning af belægningssten

Herunder kan du se hvordan du lægger belægningssten i en indkørsel eller på en terrasse. Fremgangsmåden er den samme uanset om der er tale om herregårdssten, belægningsten på 30x30 cm eller belægningsfliser på 60x60 cm.

Trin 1: afsætning og udgravning af området, hvor der skal lægges belægningssten.

Trin 2: Kantsikring og opbygning af bæreæag og afretningslag.

Trin 3: Lægning og fugning af belægningssten.