Terrassevarmer

Gør aftenen på terrassen eller i haven ekstra hyggelig med de flotte havepejse og terrassevarmere fra Gardenlife og Hortus. 
Havepejse fra Gardenlife i brændt ler, cortenstål eller stål med sort varmebestandig maling.
Hortus terrassevarmere kan fås som gulvmodel, bordmodel eller som væg- og hængemodel.

pr. side

3 Varer

Faldende orden
pr. side

3 Varer

Faldende orden

Terrassevarmer i forskellige modeller

Terrassevarmere er ideel til den overdækkede terrasse, forteltet eller udestuen når sommersolen er gået ned. Når du har fundet ud af, at det er en terrassevarmer der skal til, så er næste step at finde ud af hvilken model du skal vælge. Den hængende terrassevarmer er god i udestuen eller en overdækket terrasse, hvor du kan hænge den over bordet og den vil med det samme give varme fra sig i en stor radius. Og hvis i kommer til at fryse benene under bordet, så kan du også få en terrassevarmer til under bordet.

Du kan også vælge en væghængt terrassevarme, der let kan monteres på vægge inde som ude. De findes i mange forskellige designs så de passer til din stil. Hvis du ikke er til en fastmonteres terrassevarmer så er bordmodellen eller den høje gulvmodel måske noget for dig. Disse terrassevarmer er flytbare og gør det muligt at flytte på varmen i udestuen eller på terrassen.

Terrassevarmer til dit udemiljø

Du kan vælge mellem terrassevarmere med strøm eller med tilslutning til gas. Gas er en miljøvenlig måde at få varme på, og du kan nemt tilslutte din gasflaske du også anvender til din grill. Hvis du vælger en terrassevarmer med gas, har du også mulighed for at bruge den alle steder i dit udemiljø, og den kræver ikke du har et stik lige i nærheden. 

Alle vores terrassevarmer er nemme af montere og giver alle en øjebliklig varme. Med en terrassevarmer på terrassen kan du nyde de lange sommernætter. Vælg den terrassevarmer der passer til dit udemiljø. Hvis du mangler et lækkert nyt havemøbelsæt kan vi også hjælpe med det. Vi har alt til dit udemiljø, se også vores højbede og blomsterkasser, der kan skabe lidt rum i din have.

Køb din terrassevarmer på BygMax

Hos BygMax.dk har vi mange forskellige modeller af terrassevarmer, alle med høj ydeevne. Find en der passer til dit behov om det så er ude eller inde. Vi leverer din nye terrassevarmer lige til døren inden for få dage.