Frøslev Træ hegn

Frøslev Træ's FT hegn er et koncept, der gør det nemt at bygge et hegn, der passer lige til din terrasse, have eller indkørsel. Kvaliteten på Frøslev Hegnet er uovertruffen og det absolut bedste, som du finder på det danske marked. Derfor giver de også 20 års holdbarhedsgaranti på deres systemhegn.

Se montagevideoen nederst på siden

Læs mere

FT Systemhegn

Formålet med et hegn i haven kan være mange. Det kan være forbundet med indretning og udseende eller det kan være for at skærme for vinden og give læ på et opholdssted. Det kan selvfølgelig også være en kombination.

Når der skal vælges hegn til haven, har de fleste nogle udseendemæssige kriterier, som er afgørende for hvad vi vælger. Et hegn skal være smukt at se på, for det er det, som bogstaveligt talt danner rammen om resten af huset og grunden. Men et hegn skal samtidigt være robust, stabilt og ikke alt for besværligt at sætte op. FT Systemhegnet fra Frøslev Træ er både smukt, robust og let at opsætte.

FT hegn kaldes også Frøslev hegn, fordi det produceres af Frøslev Træ, som er en dansk producent af trægulve, beklædningsbrædder samt hegn og låger i træ. Frøslev Træ har produceret hegn og andre træprodukter siden 1931, og deres produkter er indbegrebet af gode materialer og godt håndværk. Frøslev Træ er så sikre på kvaliteten og holdbarheden af deres systemhegn, at der gives 20 års holdbarhedsgaranti på det.

 

Klinkehegn om haven eller terrassen

Sammen med smukke terrassebrædder, giver et FT systemhegn den perfekte måde at understrege miljø og rum i haven, skabe læ eller afskærme din terrasse – FT systemhegnet er et klinkhegn i en smuk udførsel med kvalitetstræ med en flot og gennemarbejdet finish. Det egner sig til både opsætning i indkørsel, i skellinjen ind til naboen eller omkring en terrasse eller et solrigt hjørne af haven.

Klinkhegnet har en klassisk profil med et symmetrisk design. Man får en ekstra valgmulighed, da dobbeltklink er ru på den ene side og høvlet på den anden, hvorved du selv bestemmer, hvilken side der skal vende ud eller indad. Hegnet vil derudover fremstå med den samme flotte klinkbygning fra begge sider. Dobbeltklink hegnet er den mest populære hegnsprofil fra Frøslev Træ.

Vær opmærksom på, at de malede hegnsprofiler IKKE er færdigmalede. Efter montage skal hele hegnet have en sidste overfladebehandling, således at savede ender lukkes med maling og skruehuller og samlinger dækkes. Ved levering af hegnet kan der desuden forekomme mindre mærker i malingen fra håndteringen. Disse forsvinder ved den sidste overfladebehandling af hegnet efter det er opsat.

 

FT Systemhegn til lav pris på BygMax.dk

Her på BygMax finder du FT Systemhegn i trykimprægneret og sortmalet træ til en lav pris og med levering lige til din adresse på få dage. For at gøre det nemt for dig, er vores hegn oprettet i sektioner af 180 cm. Du sammensætter nemt FT systemhegnet, så det passer til din terrasse eller have, ved at vælge et startersæt samt det antal fortsættersæt og hjørnesæt, som du skal bruge. Så nu er det bare et spørgsmål om at få sammensat en løsning, som passer til dit projekt.

 

Se her hvor nem montering af et FT hegn er: