Højbede og blomsterkasser

Højbede og blomsterkasser, som også kaldes plantekasser og plantekommer, er perfekte til at skabe et hyggeligt udeliv på terrassen, på altanen, gårdhaven og i haven. Plantekasser er velegnet til både planter, blomster, grøntsager, urter og hvad end man ønsker at have i sit højbed eller plantekasse. En plantekasse fungerer også som afskærmer/rumdeler til haven.

I denne kategori finder du et udvalg af højbede og blomsterkasser fra DOLLE og Gardenpro. Collectors og KUB plantekasser, som er produceret af DOLLE, er fremstillet i henholdsvis gran og fyr. Højbedene fra Gardenpro er fremstillet i fyr træ og kommer i farven natur.

Læs mere
pr. side

3 Varer

Faldende orden
 1. Højbedsramme i natur 120x20x80 cmHøjbedsramme i natur 120x20x80 cm
  Højbedsramme i natur 120x20x80 cm
  Lev. omk. tillægges
  Din pris/stk 195,00 DKK
 2. Krydderurte plantekasse med 3 Plastpotter 33x81x86 cm i naturKrydderurte plantekasse med 3 Plastpotter 33x81x86 cm i natur
  Krydderurte plantekasse med 3 Plastpotter 33x81x86 cm i natur
  Lev. omk. tillægges
  Din pris/stk 399,00 DKK
 3. Krydderurte plantekasse med 6 Plantepotter 59x81x86 cm i naturKrydderurte plantekasse med 6 Plantepotter 59x81x86 cm i natur
  Krydderurte plantekasse med 6 Plantepotter 59x81x86 cm i natur
  Lev. omk. tillægges
  Din pris/stk 545,00 DKK
pr. side

3 Varer

Faldende orden

Plantekasse, blomsterkasse, højbed, plantekummer og krydderurtebed

Højbede og blomsterkasser, som også ofte kaldes bl.a. plantekasser og plantekummer, er perfekte til at skabe et hyggeligt udeliv på terrassen eller i haven. Man kan bruge plantekasser og højbede til mange forskellige formål, hvilket også er grunden til, at der findes navne som dækker det hele. Kalder man det en blomsterkasse, er det sandsynligvis fordi kassen er tiltænkt blomster. Men selvom plantekassen er tiltænkt noget bestemt, så kan man i princippet bruge den til en lang række forskellige formål. Hvad end man vil plante blomster, krydderurter, grøntsager eller planter, så er det muligt. En plantekasse har også den funktion, at den fungerer som en rumdeler eller afskærmer i haven. På den måde kan man skabe mindre hyggelige områder i sin have, og kan afskærme terrassen for at gøre den mere privat fra eventuelle naboer. At have krydderurter i højbede er en god måde at udvide sit køkken og dermed altid have nem adgang til krydderurter til madlavningen. Det er både muligt at have sine plantekasser i drivhuset eller have sin plantekummer udendørs.

Plantekasser i træ og højbed i træ fra DOLLE og Gardenpro

 • KUB plantekasse m. ben og hylde: Denne plantekasse fra DOLLE har 8 rum som giver plads til 8 forskellige krydderurter, planter eller blomster. Derudover står plantekassen på ben hvilket gør, at plantekassen kommer op i højde. Dette er der mange som foretrækker, da man står bedre og har nemmere adgang til sine planter. Hvis det f.eks. drejer sig om et krydderurtebed i sin plantekasse, som man skal have krydderurter til en eller flere gange om dagen til bl.a. madlavning, så kan det være belejligt at det er nemt at komme til. Derudover har denne plantekasse også en hylde, hvor man kan opbevare mindre haveredskaber, urtepotteskjulere eller krukker.
 • Collectors plantekasse er fremstillet i behandlet europæisk gran i høj kvalitet, som beskytter træet mod fugt og svamp. Denne plantekasse har en sort pulverlakeret stålkant, som skaber kontrast til det varme brune grantræ. Denne plantekasse findes i 2 forskellige størrelser: L45xD45xH47,5 cm, svarende til 63 liter, og L55xD45xH76 cm, svarende til 90 liter.
 • Højbedsramme: Denne højbedsramme fra Gardenpro måler L120xH20xB80 og er fremstillet i fyr og kommer i farven natur. Højbedsrammerne kan også sagtens stables ovenpå hinanden og på den måde får man sit højbed og i højden. Denne type højbedsramme placeres ofte på græsset i haven, hvor man ønsker at have et slags køkkenhave med krydderurter eller grøntsager.
 • Krydderurte plantekasse med 3 rum: Denne krydderurte plantekasse er med 3 plastpotter og dermed er plantekassen opdelt i 3 rum. Disse 3 rum gør det nemt at dyrke f.eks. krydderurter, da man kan adskille de forskellige krydderurter. Denne plantekasse måler L33xH81xB86 cm.
 • Krydderurte plantekasse med 6 rum: Denne plantekasse består af 6 plastpotter, som er med til at opdele plantekassen i 6 rum. Ligesom plantekassen med 3 rum, så resulterer disse rum i, at denne plantekasse ideel til f.eks. et krydderurtebed. Dette højbed i træ er fremstillet i fyr og kommer i farven natur. Denne plantekasse måler L59xH81xB86 cm.

Køb billige højbede og blomsterkasser hos BygMax!

Hos BygMax finder du et bredt udvalg af plantekasser i træ til en lang række formål. Du finder plantekasser til drivhuset, terrassen, altanen, høje plantekasser, store plantekasser og meget andet. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med inde på ”Ugens Hammerslag” for at følge med i vores aktuelle tilbud på carporte. BygMax – alt til dit byggeri!