Højbede og blomsterkasser

Højbede og blomsterkasser, som også kaldes plantekasser og plantekommer, er perfekte til at skabe et hyggeligt udeliv på terrassen, på altanen, gårdhaven og i haven. Krydderurteplantekasserne er som navnet antyder velegnet til krydderurter. En plantekasse fungerer også som afskærmer/rumdeler til haven.

Læs mere
pr. side

3 Varer

Faldende orden
 1. Højbedsramme fyr natur 120x80x20 cmHøjbedsramme fyr natur 120x80x20 cm
  Højbedsramme fyr natur 120x80x20 cm
  Lev. omk. tillægges
  Din pris/stk 153,00 DKK
 2. Krydderurte fyr natur plantekasse med 3 plastpotter 33x81x86 cmKrydderurte fyr natur plantekasse med 3 plastpotter 33x81x86 cm
  Krydderurte fyr natur plantekasse med 3 plastpotter 33x81x86 cm
  Lev. omk. tillægges
  Din pris/stk 395,00 DKK
 3. Krydderurte fyr natur plantekasse med 6 plastpotter 59x81x86 cmKrydderurte fyr natur plantekasse med 6 plastpotter 59x81x86 cm
  Krydderurte fyr natur plantekasse med 6 plastpotter 59x81x86 cm
  Lev. omk. tillægges
  Din pris/stk 539,00 DKK
pr. side

3 Varer

Faldende orden

Plantekasse, blomsterkasse, højbed, plantekummer og krydderurtebed

Højbede og blomsterkasser, som også ofte kaldes bl.a. plantekasser og plantekummer, er perfekte til at skabe et hyggeligt udeliv på terrassen eller i haven. Man kan bruge plantekasser og højbede til mange forskellige formål, hvilket også er grunden til, at der findes navne som dækker det hele. Kalder man det en blomsterkasse, er det sandsynligvis fordi kassen er tiltænkt blomster.

Men selvom plantekassen er tiltænkt noget bestemt, så kan man i princippet bruge den til en lang række forskellige formål. Om end man vil plante blomster, krydderurter, grøntsager eller planter, så er det muligt.

En plantekasse har også den funktion, at den fungerer som en rumdeler eller afskærmer i haven. På den måde kan man skabe mindre hyggelige områder i sin have, og kan afskærme terrassen for at gøre den mere privat fra eventuelle naboer.

At have krydderurter i højbede er en god måde at udvide sit køkken og dermed altid have nem adgang til krydderurter til madlavningen. Det er både muligt at have sine plantekasser i drivhuset eller have sine plantekummer udendørs.

Plantekasser og højbede i træ

 • Højbedsramme: Denne højbedsramme fra Gardenpro måler L120xH20xB80 og er fremstillet i fyr og kommer i farven natur. Højbedsrammerne kan også sagtens stables ovenpå hinanden og på den måde får man sit højbed og i højden. Denne type højbedsramme placeres ofte på græsset i haven, hvor man ønsker at have et slags køkkenhave med krydderurter eller grøntsager.
 • Krydderurte plantekasse med 3 rum: Denne krydderurte plantekasse er med 3 plastpotter og dermed er plantekassen opdelt i 3 rum. Disse 3 rum gør det nemt at dyrke f.eks. krydderurter, da man kan adskille de forskellige krydderurter. Denne plantekasse måler L33xH81xB86 cm.
 • Krydderurte plantekasse med 6 rum: Denne plantekasse består af 6 plastpotter, som er med til at opdele plantekassen i 6 rum. Ligesom plantekassen med 3 rum, så resulterer disse rum i, at denne plantekasse ideel til f.eks. et krydderurtebed. Dette højbed i træ er fremstillet i fyr og kommer i farven natur. Denne plantekasse måler L59xH81xB86 cm.

Køb billige højbede og blomsterkasser hos BygMax!

Hos BygMax finder du et bredt udvalg af plantekasser i træ til en lang række formål. Du finder plantekasser til drivhuset, terrassen, altanen, høje plantekasser, store plantekasser og meget andet. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i vores skarpe priser og kampagner.

BygMax – alt til dit byggeri!