Gummifliser

RIAS UniSoft gummifliser anvendes både udendørs og indendørs til legepladser, terrasser, fortelte til campingvognen, som messegulv og rundt om swimmingpoolen for at mindske risikonen for fald.

Gummifliserne består primært af genbrugte bildæk og derfor skånende over for miljøet. De leveres i farverne sort, grå, grøn og rød. Fliserne samles nemt og hurtigt til et sammenhængende underlag med medfølgende dyvler, og de er lige så nemme at skille ad igen.

RIAS UniSoft gummifliser er godkendt som faldunderlag på offentlige legepladser, da de har en faldhøjde på én meter.

Læs mere
pr. side

5 Varer

Faldende orden
 1. Unisoft gummifliser sort 50x50x3 cmUnisoft gummifliser sort 50x50x3 cm
  Unisoft gummifliser sort 50x50x3 cm
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 129,00 DKK
  Fra kun 114,00 kr pr stk
  Køb 60 for 114,00 DKK/stk
 2. Unisoft gummifliser grå 50x50x3 cmUnisoft gummifliser grå 50x50x3 cm
  Unisoft gummifliser grå 50x50x3 cm
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 129,00 DKK
  Fra kun 114,00 kr pr stk
  Køb 60 for 114,00 DKK/stk
 3. Unisoft gummifliser grøn 50x50x3 cmUnisoft gummifliser grøn 50x50x3 cm
  Unisoft gummifliser grøn 50x50x3 cm
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 129,00 DKK
  Fra kun 114,00 kr pr stk
  Køb 60 for 114,00 DKK/stk
 4. Unisoft gummifliser rød 50x50x3 cmUnisoft gummifliser rød 50x50x3 cm
  Unisoft gummifliser rød 50x50x3 cm
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 129,00 DKK
  Fra kun 114,00 kr pr stk
  Køb 60 for 114,00 DKK/stk
 5. Unisoft Kantflise Sort 100x25 cmUnisoft Kantflise Sort 100x25 cm
  Unisoft Kantflise Sort 100x25 cm
  Lev. omk. tillægges
  Din pris 289,00 DKK
pr. side

5 Varer

Faldende orden

Gummifliser – Blød, sikker, funktionel

Rias UniSoft gummifliser er fremstillet af udtjente gummidæk, der sikrer et solidt og holdbart resultat. Gummifliserne er godkendte til en meters faldhøjde, og de er derfor særligt egnede til legepladser – både offentlige og private. Alle gummifliserne fås i 50x50x3 cm. UniSoft gummifliserne er ideelle til et utal af anvendelser, nogle af dem, der kan nævnes, er:

 • Legeplads og gangstier
 • Messegulv
 • Kant rundt om sandkasse, swimmingpool
 • Terrassegulv
 • Gulv ved arbejdsbord, i forretnings indgangsparti, i fortelt til campingvognen
 • Sideunderlag ved bålsted

 

Gummifliser til legepladsen

Eftersom UniSoft gummifliserne er godkendte som faldunderlag, er de særligt egnede til børnenes legeplads. Rias gummifliser øger betydeligt sikkerheden rundt om gyngen, rutsjebanen, klatrestativet eller trampolinen. Med gummifliser til haven kan du trygt lade børnene lege udenfor, uden at gøre dig bekymringer om de skulle komme alvorligt til skade. UniSoft gummifliserne er nemlig støddæmpende og godkendte som faldunderlag på offentlige legepladser i henhold til EN 1177:2008, der sætter den europæiske sikkerhedsstandard.

 

Gummifliser montering

Hvor gummifliserne måske udmærker sig mest er i deres montering. På kanterne af gummifliserne sidder der en række monteringsdyvler, så monteringen blot består i at skubbe gummifliserne sammen. De skal hverken sømmes, limes eller skrues. Det eneste, vi anbefaler efter monteringen, er, at pladerne omkranses af en liste eller kant for at fæstne fliserne sammen. Efter brug kan de nemt skilles ad og bruges igen til et senere formål. Denne utroligt nemme montering gør, at gummifliserne er særligt anvendelige som gulv på messer, hvor man måske kommer til at stå op det meste af dagen. Selv til underlag i forteltet på campingturen er Rias gummifliserne yderst anvendelige.

Gummifliserne lægges på et plant underlag, og de kan nemt skæres til med en hobbykniv. Gummifliserne kan både monteres halvforbandt eller i lige rækker. UniSoft gummifliserne er vedligeholdelsesfrie, men hvis der nu skulle forekomme alger på fliserne, kan de nemt gøres rent med en højtryksspuler uden kemikalier. Dysen skal være 30 cm fra fliserne, og trykket må ikke være alt for hårdt. Derudover kan fliserne også skrubbes med en mild sæbeopløsning og derefter skylles med rent vand. Kemikalier og opløsningsmidler må helst ikke anvendes.

 

Skridsikre gummifliser udendørs og indendørs

En af grundene til at Rias gummifliser ofte bruges omkring swimmingpools og andre vandaktiviteter er, fordi de er skridsikre. Med Rias gummifliser reducerer du betydeligt risikoen for at glide og slå dig, når du stiger op af poolen med våde fødder. Eftersom gummifliserne kan anvendes til swimmingpools, er de også fremstillet, så de er resistente over for klorvand. Men gummifliserne er ikke kun til udendørs brug. De kan nemlig også anvendes som gangpartier i forretninger. Om vinteren når kunder og klienter slæber sne og slud med sig ind i butikken, kan gummifliserne nemt monteres til at gøre det mere sikkert at færdes. Når vejret så bliver bedre igen, er de nemme at skille ad og fjerne.

 

Gummifliser, der skåner ryggen

Står man op på arbejdet hele dagen, vil UniSoft være en god investering. I mange danske produktionsvirksomheder er der betongulve, og de kan være hårde for ryggen og benene efter en lang dags arbejde. Derfor vælger mange at lægge en stribe UniSoft gummifliser ud ved arbejdsstationen eller -bordet.

 

Gummifliser pris

Køb dine UniSoft gummifliser fra Rias her hos BygMax. Vi sælger gummifliserne i farverne sort, grå, grøn og rød. På vores shop finder du også sorte kantfliser, så du kan få den helt rigtige afslutning på dine flotte gummifliser. Tilmeld dig også vores nyhedsbrev her og hold dig opdateret på alle vores varer. BygMax – alt til dit byggeri!