JOB HOS BYGMAX

Vi er et ungt og ambitiøst team, vil du være med?

BygMax.dk er førende i Danmark på onlinesalg af byggematerialer. Derudover vækster vi på det nordiske online marked. Vi er et ungt og ambitiøst team, der arbejder målrettet på at tilbyde kunderne den bedste service samt skabe en god købsoplevelse.

Vores drive er, at kunden får den bedste oplevelse fra start til slut både på webshoppen, telefonen, mail og chat. Vi arbejder på tværs af arbejdsområder, hvor alle har en vigtig rolle for opnåelse af vores fælles mål. Vi lægger vægt på, at alle er en lige stor del af teamet og at vi ligeværdigt løfter i fællesskab. Tilfredse kunder skaber vores succes, som vi ønsker at tilgå med ydmyghed og troværdighed. Kunne du tænke dig, at blive en del af vores team og være med til at udvide vores succes?

job2

Elev til økonomiafd. hos BygMax.dk

Er du skarp på tal og detaljen?
Du har nu mulighed for at blive del af et engageret ungt team, hvor humor og godt humør er i højsædet, og hvor alle (også dig) har en vigtig rolle for at få hverdagen til at fungere.
Som elev hos os skal du gennemføre et 2-årigt forløb, hvor du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med de øvrige ansatte, og hvor du løbende får mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder. Du er ligeledes med til at præge din egen uddannelse. Vi vil gerne give dig et bredt kendskab til økonomi og webshop drift, så du står godt rustet i din fremtidige karriere. Er du klar til ny læring, hvor alting giver mening?

Afdeling: Skodborg

jobsiden-praktikant1

Marketing koordinator

Brænder du for markedsføring og kommunikation?
Er du struktureret og sætter en ære i at alle ender mødes?
Vil du det gode samarbejde, hvor man sparrer med hinanden for det bedste resultat?

Vil du være en del af vores BygMax team, hvor markedsføringen skal koordineres for vore 6 shops i hele Norden.
Du vil få en stor berøringsflade som vil inkludere tæt samarbejde med dine kollegaer i web, salg og indkøb, eksterne samarbejdspartnere og vores leverandører.

Vi har altid mange bolde i luften, men slipper dem ikke førend vi er sikre på, at de er i mål.

Afdeling: Aarhus

Læs nogle af vores medarbejders historier

Du er altid velkommen til at søge uopfodret hos os. Vi søger altid de største talenter i branchen.