Junckers Parketgulv Bøg, Sylvaket 2-stavs 14x129x1830 mm 1,89 m2/pk

På lager
SKU
5866368I
Fra 1.109,00 DKK
Fra kun 586,77 kr pr m2
Vælg antal pk
Bemærk minimumskøb
Forventet leveringstid: 5-8 dage
Palle/transportemballage tillægges: Op til 40 pk/pal. Pris 89,00 DKK/pal
Lev. omk. tillægges: På denne vare er der en specialfragt: 499,00 kr.
Lev. omk. tillægges
På denne vare er der en specialfragt: 499,00 kr.

Junckers Parketgulv Bøg, Sylvaket 2-stavs 14x129x1830 mm 1,89 m2/pk

  • Træsort: Bøg
  • Bredde: 129 mm 
  • Længde: 1830 mm 
  • Højde: 14 mm
  • Pr pakke: 1,89 m2 
  • 2-stavs parket
  • Egnet til gulvvarme

Parketgulv har et unikt mønster, da hver stav har sit eget mønster og farvenuance.

Bøg hører til blandt de lyse træsorter, men får efterhånden en varm rødelig tone. Et bøge parketgulv fra Junckers er et 100 % massivt trægulv og kendetegnes ved at flere stave er samler i to rækker i et bræt. Det resulterer i et mere livligt gulv end plankegulvet. 

Model

Classic er kendetegnet ved et ensartet udseende med en meget lille farve- og strukturvariation mellem de enkelte stave. Træet indeholder få små knaster og hårfine revner. 

Harmony har et naturligt udseende med mere udtalt farve- og strukturvariation mellem de enkelte stave. Mellemstore knaster og hårfine revner kommer i nogen grad til udtryk. Splintved forekommer. 

Variation er kendetegnet ved et rustikt udseende med meget udtalt farve- og strukturvariation mellem de enkelte stave. Træet indeholder en del små og store knaster samt hårfine revner. 

Overflade

Ubehandlet overflade skal behandlet lige efter det er lagt, fordelen ved ubehandlet gulv er at du selv bestemmer overflader på gulvet og du har med Junckers olie- og lakprodukter mange muligheder.

Olieret overflade giver en dybere glød og træet naturlige spil kommer til udtryk. Olierede overflader kan nemmere pletbehandles med plejeolie frem for lakerede gulve.

Ultramat lakeret overflade giver næsten det samme udseende som olieret. Det skal ikke vedligeholdes så meget som olieret gulv, men ved striber og andre små skrammer må gulvet gives en let mellemslibning på hele flader og gives en genlakering.

Silkemat eller Halvblank lakeret overflade giver et glansfuldt og let skinnende gulv med en stærk og yderst holdbar overflade.

 

 

SØRG FOR AT VÆLGE DEN RIGTIGE FARVE!

Farver er svære at gengive online kan træets egentlige farve variere fra den farve, du ser på skærmen. Derfor anbefaler vi altid vores kunder at bestille en træprøve hjem før den endelige bestilling. Dette kan gøres via prisforespørgsel.

BYGMAX kan ikke stilles til ansvar for eventuelle afvigelser.

Specifikationer
Varenummer5866368I
m2 antal1,89
Leveringstid5-8 dage