Indendørs maling

Indendørsmaling i høj kvalitet fra blandt andre Beck & Jørgensen, Dyrup og Caparol. Uanset om du skal bruge indendørs maling til vægge, lofter, træværk, vådrum eller lignende, så har vi alt, du skal bruge. Find også indendørs maling, som opfylder kravene til EU miljømærket 'Blomsten.' Husk også tilbehør såsom pensler, ruller, afdækningstape, -måtter og -plast.

Læs mere

Indendørs maling i høj kvalitet

Indendørs maling findes som bekendt i mange forskellige kvaliteter, farver og priser. Hos BygMax finder du blandt andet maling til lofter, vægge, gulve, paneler samt maling til badeværelse fra blandt andre Beck & Jørgensen, Jotun, Caparol og Dyrup. Se mere information under de forskellige kategorier af indendørs maling nedenfor.

Find indendørs maling til dit næste malerprojekt

Der er stor forskel på maling, og det er derfor vigtigt at vælge den helt rigtige maling til dit næste projekt. For eksempel kan du ikke anvende indendørs maling udvendigt og omvendt, hvis du ønsker et flot, holdbart slutresultat. Hvis du står og skal have malet

 

  • Indendørs maling - loftmaling: Loftmalinger har typisk en lav glans, da det er det mest foretrukne (læs om glans under ‘Typisk stillede spørgsmål’ sektionen). Maling af loft gøres med en spærrende maling eller refleksfri loftmaling. Spærrende maling til trælofter er smart, hvis man f.eks. har en brændeovn eller ryger, da loftmalingen vil spærre for vandskjolder, sod og nikotin.
  • Indendørs maling - vægmaling: Indendørs vægmaling fås i mange forskellige farver og med forskellige glanstrin. Umiddelbart bør man vælge en vægmaling i ren akryl, da det er en mere modstandsdygtig, vaskbar, dækkende og diffusionsåben maling.
  • Indendørs maling - spartel maling og strukturmaling indendørs: En hvid maling til væggen er altid et sikkert valg, dog kan spartel maling eller strukturmaling indendørs være med til at give boligen karakter. Struktur- og spartel maling gør nemlig at væggene fremstår mere rustikke og grovere afhængig af påføringsmetoden, som man ikke kan gøre med almindelig vægmaling.

    Læs mere om indfarvet spartel og dekorativ maling i vores blogindlæg her.

  • Indendørs maling - maling til badeværelse: En vægmaling til badeværelset skal have et højt glanstrin, da væggene i vådrum bliver udsat for vandstænk og fugt. Vælg derfor en vådrumsmaling eller vægmaling med høj glans, så fugt ikke trænger ind i væggen.   
  • Indendørs maling - træmaling: Når man skal male træ indendørs er det vigtigt at bruge en indendørs maling, da udendørs træmalinger typisk indeholder fungicider eller lignede midler, som er giftige. En træmaling er også specielt udviklet til træ, så man kan derfor ikke bare anvende en vægmaling til sit indendørs træværk. 
  • Indendørs maling - gulvmaling: Epoxcy gulvmaling er velegnet til f.eks. industrigulve, da gulvet får en stærk, modstandsdygtig overflade. En vandbaseret gulvmaling er velegnet til maling af betongulv eller trægulv, og en oliebaseret gulvmaling egner sig godt til gulve, hvor man har brug for en mere slidstærk maling. En populær gulvfarve er grå maling. 
  • Indendørs maling - grundere/primere: Grundere eller primere er en god idé at bruge, hvis man skal male på et sugende underlag såsom træ, beton, gips, puds og lignende. Find også knastelak, som er velegnet at til maling af trælofter for at undgå harpiksudtræk fra træknaster.
  • Indendørs maling - spraymaling: Spraymaling til maling til metal indendørs eller træ, hvis overfladen er ujævn, eller hvis det er svært at male med en pensel eller rulle. Spraymalingen giver et jævnt og glat slutresultat.  

Find også pensler, malerspande, malertape, afdækning osv. lige her.

Køb din indendørs maling online hos BygMax

Hos BygMax har vi et stort udvalg af indendørs maling, herunder loftmaling, vægmaling, spartel maling, vådrumsmaling, grundmaling, træmaling, gulvmaling samt tilbehør til lave priser. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, som udkommer cirka en gang i ugen. Find alt det du skal bruge til dit næste malerprojekt og få det leveret lige til din dør. BygMax - alt til dit byggeri.

Typisk stillede spørgsmål til indendørs maling

Hvilken glans skal jeg vælge?

Hvad er diffusionsåben maling?

Hvor langt rækker en bøtte indendørs maling?

Kan vægmaling bruges til vådrum?

Hvor mange lag maling skal jeg påføre?