Gulvmaling

Gulvmaling til træ- og betongulve, gulv lakering og fortynder til maling

Alkyd Gulvmaling anvendes hvor man ønsker en robust overflade med god vedhæftning og vandbestandighed. H2O Gulvmaling anvendes til overfladebehandling, hvor man ønsker en stærk, støvfri overflade. Kan anvendes på tidligere malede gulve. Efadeck H20 er en vandfortyndbar, 2-komponent expoxymaling der giver en slidstærk maling med en glansfuld overflade. Velegnet til brug i såvel værksteder som garager, lagerrum og levnedsmiddelrum. 

H2O Polyurethanlak er til lakering af træ- og betongulve, hvor der stilles store krav til slidstyrke og let rengørlighed.

Universalfortynder er til fortynding af diverse malinger, der fortynder malingen til sprøjteklar brug. Syntetisk fortynder kan iblandes både maling og lak. PUR-fortynder er til fortynding af PUR-grundmaling og PUR-Emalje. PUR-fortynder er en standard blandingsfortynder på basis af xylen og butylacetat og iblandes maling i forhold til viskositet på malingen og sprøjteudstyret. 

Efadeck er en slidstærk og kemikaliebestandig industri gulvmaling. Anvendes til overfladebehandling af betongulve, hvor man ønsker en stærk, støvfri overflade med god kemikalieresistens. Efadeck er udviklet til professionelt brug. Malingen tåler spild af benzin, motorolie, diesel, spildolie, batterisyre og bremsevæske, hvis spild tørres op umiddelbart. Efadeck er en en-komponent, fugtigshærdende gulvmaling på basis af polyurethan.