Loftmaling

Loftmaling fra de to danske producenter B&J (Beck & Jørgensen) og Caparol betyder maling af høj kvalitet. Herunder finder du maling til dit loft i en bredt vifte af forskellige farver og mængder til dit næste malingsprojekt. Hvis du ønsker en farve, udover de farver som produkterne i forvejen fås i, f.eks. iglo hvid og sort, skal du kigge efter produkterne som henvises til en bestillingsvare af specialtonet maling. Her har du muligheden for, at vælge blandt et bred udvalg af farver fra farvekortet af Beck & Jørgensen.

Læs mere
pr. side

8 Varer

Faldende orden
 1. B&J Loftmaling inkl værktøj/afdækning (PAKKETILBUD)B&J Loftmaling inkl værktøj/afdækning (PAKKETILBUD)
  B&J Loftmaling inkl værktøj/afdækning (PAKKETILBUD)
  Lev. omk. tillægges
  Din pris/pk 1.175,00 DKK
 2. B&J 401 Loftmaling plast helmat refleksfri B&J 401 Loftmaling plast helmat refleksfri
  B&J 401 Loftmaling plast helmat refleksfri
  Lev. omk. tillægges
  Vælg størrelse og farve
  235,00 DKK
 3. B&J 405 Væg-/loftmaling plast matB&J 405 Væg-/loftmaling plast mat
  B&J 405 Væg-/loftmaling plast mat
  Lev. omk. tillægges
  Vælg størrelse og farve
  139,00 DKK
  Køb 3 for 99,00 DKK/stk
 4. B&J 405 Væg-/loftmaling plast mat, specialtonet (Bestillingsvare)B&J 405 Væg-/loftmaling plast mat, specialtonet (Bestillingsvare)
  B&J 405 Væg-/loftmaling plast mat, specialtonet (Bestillingsvare)
  Lev. omk. tillægges
  Vælg størrelse og farve
  129,00 DKK
 5. B&J 729 kridering højviskos, helmat, til struktureffekt, hvid 15 kgB&J 729 kridering højviskos, helmat, til struktureffekt, hvid 15 kg
  Køb 3 for 649,00 DKK/stk
 6. B&J 741 Iso 5 spærrende væg- og loftmaling, Iglo hvid NCS-S0500N, 10 ltrB&J 741 Iso 5 spærrende væg- og loftmaling, Iglo hvid NCS-S0500N, 10 ltr
  Køb 3 for 1.165,00 DKK/stk
 7. B&J 765 Væg-/loftmaling plast mat 10 ltrB&J 765 Væg-/loftmaling plast mat 10 ltr
  B&J 765 Væg-/loftmaling plast mat 10 ltr
  Lev. omk. tillægges
  Vælg farve
  529,00 DKK
 8. Dyrup loft 02 ekstra dækkende hvidDyrup loft 02 ekstra dækkende hvid
  Dyrup loft 02 ekstra dækkende hvid
  Lev. omk. tillægges
  Vælg størrelse
  355,00 DKK
pr. side

8 Varer

Faldende orden

Loftmaling fra B&J, Dyrup & Caparol 

Hos BygMax tilbyder vi loftmaling fra de to danske producenter B&J og Caparol. B&J, også kendt som Beck & Jørgensen, blev grundlagt i 1892, og har lige siden været et af de mest anerkendte og velkendte producenter af maling og træbeskyttelse i Danmark. Caparol er Europas største malingsproducent af unikke mørtel- og malingprodukter i høj kvalitet og er udnævnt International Farveekspert i mere end 30 lande. Med andre ord, så har disse to producenter øje for kvalitet og er et sikkert valg når det gælder det bedste loftmaling dit malerprojekt.

 

At skulle begive sig ud i at skulle male sit loft, kan umiddelbart virke som en unødvendig, uoverskuelig og tidskrævende opgave. Men et nymalet loft, som er malet med den helt rigtige loftmaling, kan betyde meget for helheden og udtrykket i et rum. Mange foretrækker en hvid loftmaling, men mulighederne er bestemt ikke begrænset til det. Hos BygMax tilbyder vi loftmaling i mange forskellige farver, heriblandt iglo hvid, sort, brækket hvid og sølv. Derudover kan du vælge lige netop den farve du ønsker blandt farvekortet ved B&J maling hos BygMax. Alt du skal gøre er, at vælge imellem loftmaling i 0,9 liter, 2,7 liter eller 9 liter, og gå ind under ‘Download’ og tilgå farvekortet. Farvekortet fra Beck & Jørgensen indeholder et bredt udvalg af farver i alverdens toner og nuancer. Derudover anbefales det ofte, at bruge helmat eller mat maling til loftet, for at undgå genskin af lys i loftet. Mange foretrækker, at loftet falder naturligt ind sammen med væggene ikke tiltrækker for meget opmærksomhed. Glans 5 bruges ofte til vægge, glans 10 til køkkenet, glans 25 til bad og glans 30-90 til paneler. Men husk! Dette er blot en anbefaling, og man skal ikke føle sig begrænset når det gælder maling til loftet. Det afhænger mest af alt, af hvilket resultat man ønsker. 

 

Ikke længere begrænset til hvid loftmaling

Selvom mange foretrækker et hvidmalet loft, så er det blevet mere og mere populært at vælge en anden farve til loftet. Denne trend bliver også kaldet ‘Statement Ceilings’, som referer til et loft som skiller sig ud og bliver set som markante lofter. Hos BygMax tilbyder vi, at man som kunde kan vælge lige netop den loftmaling farve man ønsker via dette farvekort fra B&J. Det eneste du skal gøre, er at vælge en farvekode fra farvekortet, vælge mængden af loftmaling og lægge den i kurven. BygMax gør det nemt for dig, at få den helt perfekte loftmaling farve til dit nye loft leveret direkte hjem til dig!

Skal det være endnu nemmere, så det muligt at vælge dette pakketilbud hos BygMax. Denne pakke indeholder en 10 liters loftmaling fra B&J (vælg mellem 4 varianter), en rullevalse, et rulleskaft, en rullespand, et forlængerskaft, 22 mm og 38 mm afdækningstape og afdækningsplast. Med denne pakke, har du alt hvad du skal bruge til male loftet i ethvert rum. 

 

Køb altid billig loftmaling hos BygMax - Loftmaling tilbud!

Hos BygMax tilbyder vi billig loftmaling fra de førende producenter indenfor maling, Beck & Jørgensen, Dyrup og Caparol. Derudover finder du alt tilbehør, når du skal male dit loft: afdækning, pensler og  malerruller. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her- så er du altid opdateret på aktuelle loftmaling tilbud! BygMax - levering lige til døren!