• Julegaver byttes helt indtil 1. februar 2019

VILKÅR OG BETINGELSER VED TILMELDING AF NYHEDSBREV

Før du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil vi bede dig om at bruge et øjeblik på at læse vilkår og betingelser for tilmeldingen. Så ved du, hvad du giver dit ja til, og hvordan vi hos BygMax behandler de personlige oplysninger, du deler med os. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@bygmax.dk.MODTAG NYHEDER, GODE TILBUD, TIPS & TRICKS

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, afgiver du tilladelse til, at vi må sende dig e-mails med nyheder, tilbud, tips & tricks indenfor vores sortiment på BygMax.dk. Nyhedsbrevet kan derudover indeholde spørgeskemaer og konkurrencer.

Samtidig godkender du, at vi behandler personoplysninger om dig, for at kunne sende dig information og indhold omkring ovenstående.

Du kan forvente at modtage 1 nyhedsbrev på e-mail per uge. I udvalgte perioder kan det være oftere. 

Du kan til enhver tid og uden varsel afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at trykke på afmeld-linket som fremgår i bunden af alle vores nyhedsbreve. Hvis du har oprettet en konto på BygMax.dk, kan du desuden gøre det her.SÅDAN HÅNDTERER VI DINE PERSONOPLYSNINGER MÅR DU TILMELDER DIG

På BygMax.dk indsamler og gemmer vi de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig nyhedsbrevet samt ved opdatering af din profil. Samtidig registrerer vi oplysninger omkring dine køb på BygMax.dk, dine aktiviteter på bygmax.dk og din brug af vores nyhedsbreve.

Disse oplysninger hjælper os til at udvikle og målrette vores kommunikation, nyheder, tilbud, produkter, tips & tricks, services og fordele, så de matcher dig og dine interesser. Oplysningerne bruges udelukkende i forbindelse med markedsføring og til at optimere din brugeroplevelse, og videregives ikke til virksomheder eller personer uden for BygMax A/S uden dit samtykke.

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn og din e-mailadresse. Derudover indsamler vi oplysninger om dine interesseområder og hvorvidt du er privat- eller erhvervskunde, såfremt du har oplyst dette via din konto eller nyhedsbrevprofil.

Du kan læse mere omkring håndtering af persondata her.

Vi anvender cookies til at registrere, hvordan du bruger bygmax.dk med henblik på hvordan vi kan optimere og tilpasse vores side, målrette vores markedsføring samt kommunikation i forhold til din adfærd.

Læs mere om cookies og hvordan du sletter dem her.

For brugere, tilmeldt nyhedsbrevet eller som benytter BygMax.dk, bruger vi Google Analytics. De indsamlede oplysninger bruger vi til at analysere brugeradfærd, trafikkilde og generere interesseprofiler. Alt dette til et statistkbaseret formål for bedre at kunne målrette vores markedsføring til dig.

Ved din accept af disse vilkår, meddeler du samtidigt samtykke til den anførte behandling af dine persondata.

Brugere, som ikke ønsker, at deres data rapporteres af Google Analytics, kan installere browsertilføjelsen til fravalg af Analytics, her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Du har til enhver tid mulighed for at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig – og du kan bede om at ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante oplysninger om dig, bliver rettet eller slettet.

Dataansvarlig for behandlingen af dine persondata er BygMax A/S, CVR: 36906782.
Har du spørgsmål til vores behandling af dine persondata, kan du rette henvendelse til kontakt@bygmax.dk.Generelt

BygMax A/S forbeholder sig retten til at ændre nyhedsbrevets omfang, vilkår og helt at stoppe udsendelse.