bygmax-omos-topbanner

Om BygMax - Lær os at kende

Om BygMax - Lær os at kende

BygMax er dit online byggemarked med alt inden for kvalitetsbyggematerialer, byggemarkedsvarer, hus og have og VVS og el artikler leveret direkte til din dør. Gør som mange andre tilfredse kunder allerede har gjort gennem mere end 18 år - køb hos BygMax, så får du råd til mere.

Sådan startede BygMax

Sådan startede BygMax

BygMax er en sammenskrivning af BYGgeMAterialeXperten, og er en 100 % dansk iværksættervirksomhed, der har leveret byggematerialer til hele Danmark siden opstarten i marts 2002. BygMax var den første virksomhed på det danske marked, som gjorde det muligt for danskerne at gå på nettet og købe byggematerialer, hvilket man dengang ellers kun kunne købe i de lokale byggemarkeder.

Idéen bag forretningen var egentlig meget simpel: Det skulle ikke være så dyrt at købe byggematerialer og det skulle være muligt at gøre det hjemmefra på alle tider af døgnet, uden at man skulle bruge transporttid på at køre ned i den lokale tømmerhandel eller byggemarked med en trailer, som både skal fyldes og tømmes.

Med en computer, en fax og en fastnettelefon gik arbejdet så i gang med at opbygge en webshop, hvor man kunne købe de samme byggematerialer som i de traditionelle byggemarkeder – bare billigere. Både leverandører og de traditionelle byggemarkeder trak lidt på smilebåndet af de store ambitioner om at digitalisere byggemarkedsbranchen.

Gennem årene er der kommet mange flere varegrupper til samt flere shops og salg i både Sverige og Norge.

Mød vores kompetente og passionerede medarbejdere

Mød nogle af vores stolte medarbejdere. Vi er altid kun et opkald væk og klar til at hjælpe dig.

flemming-elgaard

Flemming Elgaard

Direktør / Ejer

susanne-elgaard

Susanne Elgaard

Direktør / Ejer

mark-koch_1

Mark Koch

Webudvikler / Salg

rasmus-vejrup

Rasmus Vejrup

Salg / Kundeservice

anton-vadstrup

Anton A. Vadstrup

SoMe Koordinator

pernille-christiansen1

Pernille Christiansen

Webcontent Koordinator

kambiz-jamshidi

Kambiz Jamshidi

Frontend Developer

martin-larsen

Martin C. Larsen

Salg / Kunderådgiver

linda-svard

Linda Svärd

Kunderådgiver

henrik-ditlevsen

Henrik Ditlevsen

Bogholderi

karsten-petersen

Karsten R. Petersen

Kunderådgiver

chelsea-ryder

Chelsea Ryder

Marketing assistant

medarbejder-BygMax

Jeppe Tirstrup

Marketing Assistant

christoffer-jepsen

Christoffer K. Jepsen

Bogholderi

frederikke-hansen

Frederikke Hansen

Webcontent assistant

louise-glaesner

Louise G. Jakobsen

Webcontent Assistant

Fra stuen til aktieselskab

Hvad der begyndte hjemme i stuen i den lille by Skodborg, er nu blevet en betydelig spiller på det danske marked for byggematerialer, VVS og el med over 125.000 varer på shoppen.

BygMax overgik i 2015 fra at være en privatejet virksomhed til at være et aktieselskab, men er stadig et familieforetagende, der drives af Flemming og Susanne Elgaard, med en dygtig stab af medarbejdere. I 2017 blev de 400 m2 kontorer i Skodborg udvidet med yderligere 200 m2 kontor i hjertet af Aarhus.

BygMax er 100% online. For at sikre de laveste priser på byggematerialer har vi ikke noget lager, men leverer alt i byggematerialer, VVS- og el-artikler, værktøj og meget mere direkte fra vores leverandørers lagre.

Alle handler på BygMax

Alle handler på BygMax.dk, den private, gør-det-selv, håndværkeren, det offentlige og den professionelle og uagtet om du bor i København, Padborg, Viborg eller Skagen. Vores tilfredse kunder befinder sig over hele landet, og vi leverer selvfølgelig byggematerialer og VVS over hele landet hver dag lige til din indkørsel/postkasse.

Vi har kontor i Skodborg i Sønderjylland og i Aarhus, og du kan altid ringe til os her på hverdage mellem 8.00-16.30 (fredag til 15.30), hvis du har spørgsmål. Her møder du faguddannet personale med mange års erfaring inden for salg af byggematerialer, og som sætter en ære i at hjælpe dig med dit køb. Du kan naturligvis både chatte med os eller sende os en mail. Vores mål er en kundeservice, som du har lyst til at vende tilbage til - vi tror på, at med ærlighed kommer man længst.

På hjemmesiden vil du flere steder støde på kategorien Ugens hammerslag. Her finder du alle de produkter, som der lige nu er ekstra god pris på. Du kan også følge med i de gode tilbud på vores Facebook side eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi udsender nyhedsbrevet cirka en gang om ugen.

Gå aldrig glip af et godt tilbud

Det har altid været visionen hos BygMax at gøre det så billigt og nemt at købe byggematerialer online, og selv om vores priser altid er helt i bund, så arbejder vi hele tiden på at gøre det endnu billigere. Derfor har vi løbende en masse gode tilbud, som du kan følge med i på flere måder.

Gør som mere end 20.000 andre...

Følg med på vores nyhedsbrev, hvor vi hver uge vil forsyne dig med vores ugentlige hammerslag, aktuelle kampagner, tips og gode råd til dine byggeprojekter.

Gode råd til dit byggeri

På BygMax bloggen kan du altid på vejledning, tips og gode råd til gør-det-selv projekter og byggetekniske informationer.