• Julegaver byttes helt indtil 1. februar 2019

Om BygMax A/S

Dit online byggecenter med alt inden for kvalitetsbyggematerialer, byggemarkedsvarer, hus og have og VVS leveret direkte til din dør. Gør som mange andre tilfredse kunder allerede har gjort gennem mere end 16 år - køb hos BygMax, så får du råd til mere.

BygMax, der er en sammenskrivning af BYGgeMAterialeXperten, blev grundlagt i starten af 2002, som en af de første leverandører af byggematerialer via internettet og vi er de eneste, der har været med lige siden. Fra at være en privatejet virksomhed overgik vi i 2015 til BygMax A/S.

Visionen var og er stadig at levere billigere kvalitetsbyggematerialer lige til døren, og at du som kunde på den måde både kan spare tid og penge.

Hos os møder du kun faguddannet personale med mange års erfaring. Vi sætter en ære i at hjælpe dig med dit køb - ByggeMateriale xperterne er til for dig og er din professionelle sparingspartner inden for byggematerialer til netop dit byggeri.

BygMax er en 100 % dansk iværksættervirksomhed med hovedsæde i Skodborg midt i region Syddanmark. Vi har ingen lager af byggematerialer og VVS; dine varer leveres direkte fra vores leverandører/samarbejdspartnere i hele landet.

Vores tilfredse kunder befinder sig over hele landet, og vi leverer selvfølgelig byggematerialer og VVS over hele landet hver dag.
 

Spring køen over hver gang, køb når du har tid og spar både tid og penge