LK Opus 66 kanaldåse 2 modul

Leveringstid: 1-3 dage

Varenummer:

26158

EAN:

5703302058612

Din pris: 24,50 DKK (inkl. moms)
Produktinformation

Detaljer

Til installationskanaler, hvor lågeudsnit anvendes. Kan bruges til montage af alle 1 modul indsatse. For hver 2 stk. indsatse skal anvendes, een 2 modul kanaldåse og een 2 modul ramme vandret. Ligeledes kan en standard dobbelt stikkontakt planforsænket, monteres.

Befæstigelsen af dåsen i kanalbunden sker med en dåsefod, der leveres af kanalleverandøren. Kabelmonteringen foregår let forfra evt. med formonterede komponenter, efter fjernelse af et antal lange udslagsblanketter. Ledere der ikke bruges i dåsen, kan føres ubrudt igennem. Leveres med 15 stk. kabelaflastninger pr. pakning og 5 stk. låsestykker.

Indsats påclipses direkte uden brug af værktøj. I hver ende er der 2 stk. lange udslagsblanketter til Ø15 mm kabler, samt 1 stk. Ø5 mm eller Ø10 mm udslagsblanket til svagstrøms- og lyslederkabel. I siderne er der 2 stk. lange udslagsblanketter til Ø15 mm kabler, samt 2 stk. Ø5 mm udslagsblanketter til svagstrøms- og lyslederkabler. I bunden er der 2 stk. udslagsblanketter til Ø14 mm kabel.

Er forsynet med ribber hhv. skydespor, for sammenbygning. Ved sammenbygning skal låsestykker altid anvendes.

Gavekort til BygMax

Gå ikke glip af det næste tilbud!

nyheder, inspiration, rabatter og meget mere ...