Opret retursag

Ønsker du at returnere varer/benytte dig af din fortrydelsesret, vil det fremme sagsbehandlingen, hvis du bruger nedenstående formular.
Vi vil snarest efter modtagelsen af nedenstående sende dig en mail med information om, hvortil du kan returnere dine varer. 

Venligst påfør det nummer der står på den ordrebekræftelse du har fået på mail.

Benyt venligst kun denne formular og undlad at sende til andre mails, det vil blot sinke ekspeditionstiden.

OBS!
Varer købt som pakke-køb eller varer købt med minimum køb kun kan returneres som hele pakke-køb eller som minimum det der er sat på som minimum køb.
Ønskes varer returneret som har udløst en mængderabart, bortfalder rabatten såfremt det faktiske køb ikke opfylder denne mængde.
Hvilke varer drejer det sig om?
 

AntalVarenr.Varenavn

 

 

Fortrydelsesret

Når du handler hos BygMax A/S har du 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget den sidste vare som er bestilt i én ordre. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail eller telefon. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores fortrydelsesformular, så har vi alle de oplysninger vi skal bruge, for at behandle sagen. 
Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Varer som er solgt i specialmål/specialfremstillet (skaffevarer) der ophører fortrydelsesretten, når du har betalt for din bestilling hos BygMax A/S. Det vil fremgå under det enkelte produkt, om det er en specialfremstillet vare (skaffevare).
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette forinden.
Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, at du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt.
Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.
Varen sendes efter forudgående aftale til:

BygMax A/S
Skodborg Vestergade 1
6630 Rødding

Vi tilbagebetaler beløbet via den betalingsmåde, som du har anvendt ved den oprindelige transaktion, senest 14 dage fra den dato vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Varens stand, når du sender den tilbage:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Du må undersøge varen på samme måde, som man kan eller må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdig, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

Ved returneringen genplaceres varen i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind i korrekt fragtemballage. Manglende eller ikke intakt original emballage kan udgøre en værdiforringelse. Derfor råder vi dig til ikke at påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens originalemballage. Husk at vedlægge fakturaen og fortrydelsesformularen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering og indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvitteringen samt evt. track and trace nummer. 
Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

Reklamation - hvis der er noget galt med varen  

Dine varer købt hos BygMax A/S, er omfattet af dansk købelov, og der ydes dermed 24 måneders reklamationsret. Dette regnes fra leveringsdatoen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Køber skal straks ved modtagelsen, og inden varerne tages i brug eller bearbejdes, gennemgå de leverede varer for at sikre sig, at disse er mangel fri. Har du fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, vil det fremme sagsbehandlingen, at du benytter vores  “opret retursag”. Dette skal ske hurtigst muligt efter varemodtagelsen og indenfor to måneder. Varen må ikke tages i brug før en evt. reklamation er færdigbehandlet. Varerne skal opbevares tørt og sikkert. Eventuelle krav på afhjælpning eller omlevering bortfalder, såfremt fejlen/manglen ved leverancen er forårsaget af, at varerne ikke har været opbevaret eller anvendt korrekt og sædvanligt og i overensstemmelse med BygMax A/S anvisninger. BygMax A/S har intet ansvar for skader forårsaget af forkert og uhensigtsmæssig brug af leverede varer.
Ved levering af tagsten, må køber acceptere og selv bære en brækage på op til 3%.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Varen sendes efter forudgående aftale til:

BygMax A/S
Skodborg Vestergade 1
6630 Rødding 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. For at lette ekspeditionen benyt venligst formularen bygmax.dk/reklamation
Varen skal returneres i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

Returfragt

Visse varer kan i kraft af deres størrelse ikke returneres  med normal post. Du kan via Danske Fragtmænd se, hvad fragten vil koste.
Velux inddækninger koster i returfragt kr. 250,-/produkt og vinduer koster kr. 625,-/produkt og kan kun returneres med deres egen bil. Vi ordner alt det praktiske omkring afhentning.
Varer som er solgt i specialmål/specialblandet og varer som er special hjemskaffet vil ikke kunne tages retur.