Rias termotag - beregn hurtigt og nemt en komplet pris

Læs beskrivelse af produktet længere nede på siden. Klik evt. her

Riatherm termotag - stort sortiment med mange anvendelsesmuligheder

Hos BygMax fører vi et stort sortiment af Riatherm termotage fra Rias. Det store sortiment og de to forskellige montage løsninger, gør at der altid findes en løsning som kan dække næsten alles ønsker og behov. Pladerne findes i tykkelser fra 10 til 32 mm i henholdsvis klar og opal.

Termotagpladerne kan bruges til alle typer overdækning hvor man gerne vil have termotagets isolerende effekt, samtidigt med den gode lysgennemgang. De mest almindelige opgaver er f.eks. carporte, overdækkede terrasser eller udestuer. I den åbne carport kan en 10 mm termotagplade være med til at mindske kondensdannelse, for at undgå dryp på bilen når den holder parkeret. 32 mm pladen med Heatstop er den bedst isolerende plade, som oftest bruges til udestuer hvor man ønsker bedst mulig isoleringsevne og et behageligt lysindfald. Riatherm systemet består af termotagplader i 10, 16, 25 og 32 mm. Lidt afhængigt af pladetykkelsen findes pladerne i klare, opalhvide eller tofarvede. Til alle pladerne findes komplet tilbehørsprogram til montering enten direkte på spærene eller på tværgående lægter. Alle plader med Heatstop er produceret med mange års erfaring og der ydes derfor 15 års reklamationsret mod brud og gulning på disse plader. Almindelig Riatherm i 10 mm og bronze/opal 10 år. Heatstop er kendetegnet ved den unikke M-struktur. Med Heatstop pladerne garanterer Rias en energibesparelse på mere end 20% i forhold til andre typer termotag.

Spærløsning

Langt de fleste foretrækker spærløsningen hvor pladerne monteres direkte på spærene. Denne løsning giver det største lysindfald da der ikke er nogen lægter på tværs som spærrer for lyset. Spærløsningen kræver at spærafstanden passer til bredden på pladerne. Derfor bruges denne løsning oftest ved opføring af nye “bygninger”.

Lægteløsning

Er der tale om renovering kan man oftest ikke selv få lov at bestemme sin spærafstand og det er derfor ikke en selvfølge at denne passer med pladernes bredde. Derfor vælger man i det tillfælde lægteløsningen, hvor der monteres lægter på tværs af spærene. Ovenpå lægterne monteres en aluliste som bruges til at samle pladerne. Alulisten har samme retning som spærene.

Begge løsninger fås komplet med med inddækning til bagkant og sider mod mur, sternbræt eller under tagudhænget. Forkanten afsluttes med en vandnæse som sikkert leder regnvandet ned i tagrenden.

Vil du vide mere om montagen, se da montagevejledningen. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på tlf. 74 55 10 20 hvor vi sidder klar til at hjælpe mandag til torsdag fra 8.00 til 16.30 og fredag fra 8.00 til 16.00.

Tilbage til toppen