image-removebg-preview_-_2023-08-28T134500.201

SWEDOOR

JELD-WEN er en af verdens ledende producenter og leverandører af både indvendige og udvendige døre, vinduer samt relaterede byggeprodukter til nybyggeri, ombygning og renovering. Virksomheden har hovedsæde i Charlotte, N.C. og driver faciliteter i 16 lande i både Nordamerika og Europa, med en global arbejdsstyrke på omkring 18.000 personer. JELD-WEN inkluderer velkendte mærker som LaCantina og VPI i Nordamerika, samt DANA i Europa.

I Danmark fremstilles indvendige og udvendige døre under Swedoor-varemærket. Vores sortiment omfatter indvendige og udvendige døre, skydedøre, støjreducerende døre, sikkerhedsdøre, energieffektive døre, ståldøre samt specialfremstillede døre.

Siden 1960 har vores mål været at levere produkter af høj kvalitet, der skaber sikre og bæredygtige omgivelser for vores kunder, medarbejdere og lokalsamfund.

Facadedøre

Celledøre

Skydedøre

Style formpresset

Stable døre

Alle Swedoor døre

Inspiration

Hos BygMax finder du et stort udvalg af døre fra Swedoor

Swedoor er synonym med kvalitet inden for indvendige og udvendige døre. Som en del af JELD-WEN koncernen, en verdensledende producent af døre, vinduer, kompositplader og paneler med mere end 60 års erfaring, har Swedoor opnået anerkendelse for innovation, design og kvalitet. Swedoor er kendt for at levere døre, der imødekommer diverse behov og indretninger og er tilgængelige i et bredt udvalg.

Swedoor's udvendige døre er ideelle til moderne boliger med glatte overflader og kan fås i forskellige varianter, herunder celledøre og Stable døre med ekstra lydisolering. For ældre boliger med klassiske detaljer tilbyder Swedoor traditionelle fyldningsdøre i forskellige farver og med forskellige fyldninger og glasruder. Branddøre i klassifikationerne BD30 og BD60, som står for Brand Drøj og angiver, hvor længe dørene modstår brand, er også en del af Swedoor's sortiment.

Swedoor har også yderdøre i forskellige prisklasser, herunder Cleverline døre og Advance Line døre, der er ekstra støj- og isoleringsvenlige. De producerer også isolerede udhusdøre, ideelle til carporte, skure og redskabsrum.

For dem, der ønsker at spare gulvplads, tilbyder Swedoor skydedøre og indbygningskarme til skydedøre. Alle Swedoor's døre kan bestilles som skydedøre. Swedoor tilbyder også karmsæt, gerigter og fodlister i samme høje kvalitet som deres døre. Swedoor's +Karm har ekstra lag lakfinish, integreret tætningsliste og øget lydisolering.

For vægge med forskellige tykkelser tilbyder Swedoor Flex+ karme, der kan tilpasses i tykkelser fra 75 mm og op til 153 mm vægtykkelse.

Superior-Tid-kitchen-scenery