Swedoor Flex+ karm til BD30M branddøre, m/bundstykke hvidmalet

På lager
SKU
1713561I
Fra 2.375,00 DKK
Vælg antal stk
Forventet leveringstid: 3-6 uger
Lev. omk. tillægges: På denne vare er der en specialfragt: 599,00 kr.
Lev. omk. tillægges
På denne vare er der en specialfragt: 599,00 kr.

Swedoor Snap-in Flex+ karm inklusiv bundstykke til tungt BD30M branddøre, hvidmalet

  • Inklusiv lakeret bundstykke i bøg
  • Inklusiv tætteliste, der medvirker til støjreducerende effekt
  • Farve: Hvid NCS S0502-Y
  • Til BD30 branddør (ikke Craft BD30 døre)

Flex+ karm er navnet på Swedoors designbeskyttede, fleksible og helt igennem unikke karmløsning. Karmen består af en grundkarm og et justérbart gerigtsæt (medfølger ikke), som er skåret i præcis gering og lige til at montere uden en masse besværligt forarbejde. Karmen er knastfri på de tre synlige sider. Færdiggerede hjørner sparer tid og giver et professionelt resultat, og justeringsmetoden gør, at du slipper for besværlig tilpasning med tilsætninger. Da der ikke bruges søm og skruer, slipper du for tidskrævende eftermaling.

Swedoor Flex+ karm giver dig den bedste karmløsning og det pæneste finish. Flex+ karmen kan justeres, så du nemt kan tilpasse karmdybden til murtykkelsen. Denne variant er til tungtbeslået døre, som ikke er vendbare. Derfor skal karmsættet matche din dør. Du kan nemt tjekke om din dør er højre- eller venstrehængt ved at stille dig på den side af døren, hvor hængslerne er synlige. Sidder hængslerne til højre er døren højrehængslet og vice versa. Se også denne guide. Under model kan du vælge, om du skal bruge en højre- eller venstrehængt dørkarm eller et karmsæt til dobbeltdøre med hængsler i begge sider.

Karmen fås desuden i forskellige bredder - hvor hver bredde har et interval som gør at karmen passer til flere murtykkelser. Vælges under dropdown-menuen "bredde."

KarmFlexinterval
92 mm92-117 mm
110 mm110-135 mm
128 mm128-153 mm

Vælg endelig størrelsen på karmsættet. Målene er angivet som udvendige karmmål. Se evt. Swedoors målskema for indvendige døre her.

Obs! Flexgerigt medfølger ikke

Specifikationer
Varenummer1713561I
Leveringstid3-6 uger