Værktøj

Elværktøj og tilbehør dertil, håndværktøj, murerværktøj, værktøjskasser og værkstedsudstyr. Du finder også tape og afdækning, løfteudstyr samt olie, fedt, koste, børster, snor, hængelåse, blyanter og markere under diverse. Derudover har vi et stort sortiment af generatorer, varmeblæsere og kompressorer.

Læs mere

Køb værktøj online på BygMax

Skal du have fyldt din værktøjskasse op med nyt værktøj eller skal du måske bare have en værktøjskasse til at samle dit værktøj i, så bestil det her hos BygMax. Så sparer du både tid og penge.

Her hos BygMax finder du et stort udvalg af alle typer værktøj, og du kan gå på opdagelse i Danmarks største udvalg fra din computer, tablet eller mobil. Uanset hvor meget værktøj du køber, så bliver kurven aldrig tung, når du køber værktøj online. Der er aldrig trængsel mellem hylderne og heller aldrig kø ved kassen. Du tjekker nemt ud med et klik, og får værktøjet leveret indenfor et par dage.

Værktøj kan have mange forskellige og ofte svære navne. Vi har forsøgt at gøre det nemt for dig at finde rundt, ved at give vores kategorier med værktøj navne som er til at gennemskue og som angiver hvilken type værktøj, der er tale om eller hvad det skal bruges til. Har du styr på dine værktøjsnavne, så kan du søge efter det i søgefeltet i toppen af siden.

Under elværktøj finder du alt inden for elektrisk håndværktøj fra bore- og skruemaskiner til arbejdslamper og radioer, både med ledning og på batteri. Skal du bruge tilbehør, så finder du også alt hvad du skal bruge i tilbehør til elværktøj her på siden. Her hos BygMax finder du alle de kendte mærker som Bosch, DeWalt, Makita, Eibenstock og Fein.

Vi har også et stort udvalg af håndværktøj, som skiftenøgler, skruetrækker, hamre, save, vaterpas og meget, meget mere. Uanset om du skal skrue, banke, slibe eller måle, så finder du det rigtige håndværktøj til arbejdet i denne kategori.

Vi har også mere fagspecifikke kategorier, hvor vi har samlet det værktøj, som typisk bruges af murere og brolæggere. Skal du bruge murerværktøj eller brolæggerværktøj, så finder du det her.

Vil du gerne undgå at værktøjet ligger og flyder rundt omkring eller at det er let at transportere rundt, så finder du smarte og holdbare løsninger til opbevaring og transport af værktøj blandt vores værktøjskasser.

Det gode håndværk kan måles, og derfor er det vigtigt at have det rigtige måleudstyr til dit arbejde. Hos BygMax finder du alt i måleudstyr, som afstandsmålere, vinkler, vaterpas, målebånd og mere specialiseret måleudstyr fra Diesella, Hultafors og mange andre kendte kvalitetsmærker.

Her i vores værktøjskategori finder du også bor, arbejdsborde, løfteudstyr og sugekopper til glas. Sørg for sikkerheden er i orden, når du arbejder. Vi har masser af sikkerhedsudstyr i god kvalitet til lave priser, så der er ingen undskyldning for ikke at beskytte dig mod støv, støj og faldulykker.

Arbejder du med metal og motorer, så finder ud også specialiseret værktøj til svejsearbejde og tilbehør maskiner som metaldrejebænke og søjleboremaskiner fra Diesella.

Du finder med andre ord alt inden for værktøj her på siden, ligesom du finder byggematerialer, el artikler, VVS artikler og meget mere.

Køb værktøj online på BygMax.dk nemt og billigt, og få leveret det hele om få dage.