Arbejdstøj og sikkerhedsudstyr

I denne kategori finder du alt beklædning til at gøre dig klar til arbejdet. Du finder strømper, huer, arbejdsjakker, arbejdsbukser, heldragter, regntøj og termotøj.
BygMax.dk har et bredt udvalg af sikkerhedsudstyr, om du så mangler en sikkerhedshjelm, en sikkerhedsvest eller et faldsikingssæt, så har vi tingene til dig.

Læs mere

Alt i arbejdstøj

Arbejdsjakker, arbejdsbukser og heldragter fås i 2 serier; Working Xtreme og Visible Xtreme. 
Working Xtreme er efterårs- og vintertøj som er 100% vind og vandtæt, som sikrer optimal komfort og fuld bevægelsesfrihed. Vælg mellem farverne grøn, mørkeblå, grå og sort. Visible Xtreme giver dig øget synlighed og dermed giver højere sikkerhed samtidig med at du får smart, funktionelt og komfortabelt tøj. Visible Xtreme fås i gul, rød og orange. 

Regntøj fås i 4 serier; Dry Zone, Dry Zone Visible, PU regntøj og PVC Light regntøj. 
Dry Zone regntøj er slidstærkt, let og fleksibelt og fås i farverne: orange, gul, grøn, blå og sort. Dry Zone Visible er tydelig synlig advarselsbeklædning til professionel brug og fås i orange og gul. 
PU regnhøj er EU produceret regntøj i en høj, ensartet kvalitet som fås i farverne; oliven, orange og mørkeblå. PVC Light regntøj har en god slidstyrke, uden at tøjet bliver for tungt at bære. Fås i farverne oliven, orange og gul.