Jumbo foldestillads

Jumbo foldestillads er et stillads som har et knækled på midten, som resulterer i en hurtig og nem opsætning og nedtagning. Jumbo foldestillads kommer med en fastmonteret trappe og et tilhørende trappegelænder. Foldestillads er særlig egnet til opgaver hvor der ikke er behov for den helt store arbejdshøjde. I denne kategori finder du  Jumbo foldestillads samt  tilbehør til foldestilladser.

Læs mere

Jumbo foldestillads - Danmarks største fabrikant af stilladser

Danske Jumbo udvikler, producerer og forhandler stilladser i forskellige afskygninger, herunder foldestillads, rullestillads, facadestillads, murerstillads og glasfiberstillads. Derudover leverer Jumbo også stiger og andet tilbehør i aluminium, stål og træ. Fælles for alle Jumbo produkter er, at kvalitet, sikkerhed og stabilitet er i fokus i udviklingen, under produktion og til det færdige produkt. Jumbo foldestillads består af 2 komponenter, som let kan udbygges efter ens specifikke behov.

Foldestilladser - til indendørs og udendørs brug.

Jumbo foldestillads er et stillads med et knækled på midten, som gør det muligt at folde stilladset nemt og hurtig sammen. Dette resulterer i et praktisk foldestillads, som nemt kan transporteres hen til arbejdsområdet. Foldestilladser er særlig egnet til opgaver som ikke behøver den helt store arbejdshøjde. Jumbo foldestillads er derfor også egnet til indendørs brug, da man nemt kan få stilladset indenfor imens det er foldet sammen og højden er typisk passende.

foldestillads

Køb billig stillads fra Jumbo hos BygMax

Hos BygMax finder du Jumbo foldestillads til gode priser! Foldestilladser kan bruges til en lang række forskellige opgaver, og Jumbo foldestillads er en sikker og stabil løsning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med inde på ”Ugens Hammerslag” for at følge med i vores Jumbo foldestillads tilbud. BygMax – alt til dit byggeri!