Kiler og opklodsning

Kiler, styreklodser, justérbrikker, afstandsbrikker m.m. til opklodsning af emner i forskellige montageopgaver.

Læs mere
pr. side

5 Varer

Faldende orden
 1. Justerbrik 2x80x50 mm, tryk max 6 ton, 1000 stk/pkJusterbrik 2x80x50 mm, tryk max 6 ton, 1000 stk/pk
  Justerbrik 2x80x50 mm, tryk max 6 ton, 1000 stk/pk
  Lev. omk. tillægges
  Din pris/pk 835,00 DKK
 2. Justerbrik 5x80x50 mm, tryk max 6 ton, 500 stk/pkJusterbrik 5x80x50 mm, tryk max 6 ton, 500 stk/pk
  Justerbrik 5x80x50 mm, tryk max 6 ton, 500 stk/pk
  Lev. omk. tillægges
  Din pris/pk 689,00 DKK
 3. Justerbrik 20x80x50 mm, tryk max 6 ton, 200 stk/pkJusterbrik 20x80x50 mm, tryk max 6 ton, 200 stk/pk
  Justerbrik 20x80x50 mm, tryk max 6 ton, 200 stk/pk
  Lev. omk. tillægges
  Din pris/pk 1.493,00 DKK
pr. side

5 Varer

Faldende orden

Kiler er let anvendelige og alsidige produkter, der sikrer et solidt underlag, som tåler stor belastning. Se desuden kilerne med trinlydsdæmpende materiale under.

Styreklodser bruges til at justere afstand og nivellere i forbindelse med montagearbejde af f.eks. køkkener, badeværelser, trapper osv.

Afstandsbrikker kan klikkes sammen til blokke i de ønskede tykkelser. Brikkerne bruges til at justere afstand og nivellere ved montagearbejde med lodrette flader, f.eks. overskabe i køkkener, badeværelser, trapper osv.

Justérbrikker bruges til opklodsning og justering af tunge emner. De er udstyret med tapper og huller, så de kan kombineres til den ønskede højde.

Knudsen K-mur gør det nemt at montere døre og vinduer. Beslagene fås med 28 eller 50 mm flange og kan enten indmures eller eftermonteres.

Knudsen K-klods 45 kan sættes sammen i blokke i de ønskede tykkelser. Med en bæreevne på op til 2000 kg kan de bruges til mange forskellige opgaver, især spærtræ.

Knudsen K-klods 6T kan sættes sammen i blokke i de ønskede tykkelser. Med en bæreevne på op til 5000-6000 kg er de velegnet til meget tunge emner som stålbjælker og betonelementer.

Knudsen Kombi bruges til opklodsning af strøgulve og træterrasser i spændet 32 - 250 mm. Serien kan kombineres i forskellige højder og med eller uden trinlydisolering.

Knudsen Kombi Max bruges til opklodsning af strøgulve og træterrasser i spændet 50 - 313 mm. Serien kan kombineres i forskellige højder og med eller uden trinlydisolering.

 

 


 

 

Kiler og klodser i bedste kvalitet

Her på BygMax finder du alt i byggematerialerværktøj og alt hvad du ellers skal bruge til dit byggeri. Her finder du blandt andet et stort udvalg af klodser og kiler til opklodsning af vinduer og døregulvstrøer og meget mere. Kiler og klodser er en uundværlig del af værktøjskassen hos håndværkere og gør-det-selv folk. Her er både kilesortimenter af plastkiler eller styreklodser, bundstykker, mellemstykker, justerbrikker og glasklodser i forskellige tykkelser og pakkestørrelser.

 

Knudsen kiler – opklodsning med plastkiler

Knudsen Kilen er en dansk virksomhed, som blev etableret som et datterselskab af Knudsen Plast A/S i 1991. Grundstenen til Knudsen Kilen blev dog lagt helt tilbage i 1960’erne. Her udviklede tømrerformanden Johannes Knudsen den såkaldte Knudsen Kile i plast til erstatning af de kiler og opklodsninger af træ, mursten og lignende, som man tidligere havde anvendt. I dag er Knudsen Kilen A/S en moderne virksomhed, der producerer mange forskellige plastemner i høj kvalitet og er førende inden for kiler, afstandsklodser og andre støbte plastemner til byggebranchen.

Knudsen kiler er produceret i henhold til ISO 9001:2000 og er testet for trykbelastning og flækker ikke ved gennemboring af søm eller skruer. Kilerne er udført i højkvalitets polyethylen tilsat additiver, som sikrer en lang holdbarhed og optimal styrke. På oversiden har kilerne forskudte savtakker, der giver en nøjagtig og skridsikker opklodsning. Både kiler og klodser fra Knudsen kilen er farvekodede, så det er nemt at finde den tykkelse man skal bruge, hvis man har en kasse med forskellige tykkelser, der ligger sammen.

Knudsen kiler producerer forskellige kiler og styreklodser, der hver især er udviklet specielt til forskellige opgaver. Eksempelvis er den orange kile fra Knudsen Kilen specielt udviklet til montering i lodret plan, som ved isætning af dør- og vindueskarme. Det aflange hul i midten af kilen gør, at den kan skydes ind mellem muren og karmen på hver side af en karmskrue, der holder klodsen på plads. Derved undgår du, at den falder på gulvet i forbindelse med, at karmen justeres på plads til sidst.

Knudsen Kilen producerer også smarte klodser til afstandsjustering og nivellering, eksempelvis under opsætning af overskabe i køkkener, badeværelser, trapper osv. Afstandsklodserne kan nemt klikkes sammen, hvorved danner en klods med den ønskede tykkelse. Afstandsbrikkerne er udformet, så de kan sidde fast over en skrue, uden at de falder ned, mens emnet skrues endeligt fast. Alternativt kan Knudsen styreklodser anvendes. Det er aflange klodser, der bruges til forskellige montagearbejder, og som nemt kan skæres til med en hobbykniv.

 

Køb kiler til lav pris på BygMax

Du finder alle de smarte kiler og klodser fra Knudsen Kilen og andre leverandører her på BygMax. Vi har alt til dit byggeri samlet på ét sted, og leverer direkte til din adresse.