Vinduer og døre

Vinduer og døre til nybyggeri eller når det gamle skal fornyes fra velkendte producenter som blandt andet VELUX, Swedoor, Hörmann, ProDoor, Rationel og Safco. Find dine nye vinduer eller døre hos BygMax her eller send en prisforespørgsel herunder.

En prisforespørgsel kan bruges til at forespørge en skarp pris på produkterne som kan forefindes på shoppen, samt til at forespørge produkter som ikke er til at finde samt pris ved at vedhæfte en skitse med mål og antal. Vores fageksperter sidder klar og returnere med et godt tilbud til dig. 

Læs mere

Vinduer og døre

Når der skal bygges nyt eller renoveres, så har vinduer og døre en stor betydning for helheden af det færdige resultat. Selvom vigtigheden af vinduer og døre sjældent bliver anerkendt i det daglige, så er de et af de vigtigste elementer ved bygningen, når det gælder funktionalitet og æstetik.

Når der skal købes vinduer og døre, er det vigtigt, at man tager stilling til:

Æstetikken, eller med andre ord stilen, ved vinduer og døre. Det er vigtigt, man vælger vinduer og døre, som falder i ens personlige smag samt passer til husets overordnede stil. Det gælder blandt andet farve, materiale, form, og om det skal være med eller uden sprosser.

Slagretningen, som er den side hængslerne sidder i. Her skal der tages stilling til, om hængslerne skal være i højre eller venstre side. Med andre ord, hvis døren er højrehængslet, betyder det, døren er hængslet til dørrammen i højre side.

Åbningsretningen er det sidste, du skal beslutte, når du køber vinduer og døre. Her tager man stilling til om døren/vinduet skal være enten indadgående eller udadgående.

Design_uden_navn_25_
Design_uden_navn_26_

Vinduer og døre – kendte producenter af døre

Her på siden finder du et stort udvalg af døre fra Rationel, Swedoor og Safco, som begge har mange års erfaring på markedet. Både Safco Swedoor producenter celledøre, massive døre, branddøre, lyddøre, skydedøre og karmsæt i høj kvalitet.

Udover standarddørene fra Swedoor, er det også muligt at sende en prisforespørgsel på hele Swedoors sortiment af døre i serierne ADVANCE-LINE og clever-line. Du kan læse mere om de to serier her og sende en prisforespørgsel ind.

Rationel er en producent af døre, der specialiserer sig indenfor skræddersyede dørløsninger. Her har du nærmest et uendeligt antal af løsninger til at specialfremstille din drømmedør. Vælg blandt andet sparkeplade, type glas, farve, materiale og dørtype.

Compact03_Black_NewYork001
inspiration3

Vinduer og døre – kendte producenter af vinduer

Du finder også et stort udvalg af ovenlysvinduer fra Rationel, Velfac, VELUX og FAKRO, som alle er kvalitetsrige producenter af vinduer og ovenlysvinduer. Ovenlysvinduer er den perfekte løsning, hvis man ønsker et naturligt lysindfald ved skrå eller flade tage. Fordelen ved ovenlysvinduer er to-foldig: sollyset bliver lukket ind, samt man får en flot udsigt. Mange oplever, at huse med skråtag på øverste etage mister både plads og lys på grund af tagets hældning, og her er ovenlysvinduer særligt et oplagt valg, da det naturlige lysindfald gør, at rummet føles større og mere åbent. Derudover er det også muligt at udvide rummet ved at montere et VELUX ateliervindue eller VELUX tagaltan CABRIO.

Prisforespørgsel på vinduer og døre

Hos BygMax har du altid muligheden for at oprette en prisforespørgsel på vinduer og døre. Dette gælder blandt andet, hvis der er et produkt, som du ikke kan finde på vores shop, eller hvis du ønsker at få et skarpt tilbud på produkterne.

Du kan oprette prisforespørgsel på vinduer og døre fra Rationel her, og døre fra Swedoor døre her.