Vinduer og døre

Vinduer og døre til nybyggeri eller når det gamle skal fornyes fra velkendte producenter som blandt andet VELUX, Swedoor, Hörmann, ProDoor, Rationel og Safco. Find dine nye vinduer eller døre hos BygMax her eller send en prisforespørgsel herunder.

En prisforespørgsel kan bruges til at forespørge en skarp pris på produkterne som kan forefindes på shoppen, samt til at forespørge produkter som ikke er til at finde samt pris ved at vedhæfte en skitse med mål og antal. Vores fageksperter sidder klar og returnere med et godt tilbud til dig. 

 
Læs mere

Vinduer og døre hos BygMax.dk

Når der skal bygges nyt fra bunden eller det gamle skal fornyes, så har vinduer og døre en stor betydning for helheden af det færdige resultat. Selvom vinduer og døre, samt vigtigheden af disse, ofte ikke bliver lagt særlig meget mærke til eller anerkendt i det daglige, så er de i særdeleshed et af de vigtigste elementer ved bygningen når det gælder funktionalitet og æstetik. 

Når der skal købes vinduer og døre, skal der, som ved så mange andre køb, tages stilling til en række af ting. 

  • Først og fremmest, skal der tages stilling til æstetikken, med andre ord stilen, ved vinduerne og dørene. Det er vigtigt, at man vælger vinduer og døre, som falder i ens personlige smag samt passer til huset overordnet stil. Dette gælder blandt andet farve, materiale, med eller uden sprosser og formen. 

  • Der skal også tages stilling til slagretningen, som er den side hængslerne sidder i. Her skal der tages stilling til, om hængslerne skal være i højre eller venstre side. Med andre ord, hvis døren er højrehængslet betyder det at døren er hængslet til dørrammen i højre side.

  • Derudover skal der tages stilling til åbningsretningen af både døre og vinduer. Her er der tale om at døren/vinduet skal være enten indadgående eller udadgående. 

 

Vores udvalg af vinduer og døre spænder bredt, og via vores prisforespørgsel er det muligt at forespørge en skarp pris samt forespørge produkter som ikke findes på vores shop. 

Du finder blandt andet et stort udvalg af døre fra Swedoor og Safco, som begge har mange års erfaring på markedet samt producerer døre af høj kvalitet. Dørene under hvert mærke består blandt andet af celledøre, massive døre, branddøre, lyddøre, skydedøre og karmsæt. Udover de standard døre fra Swedoor, som du finder her, er det også muligt at sende en prisforespørgsel på alle Swedoor sortiment af døre i de to serier: ADVANCE-LINE vs. clever-line. Her kan du læse mere om de to serier og sende en forespørgsel på en dør.

Du finder også et stort udvalg af ovenlysvinduer fra VELUX og FAKRO, som begge er førende producenter af ovenlysvinduer på henholdsvis det danske samt nordatlantiske marked og på verdensplan. Ovenlysvinduer er den perfekte løsning, hvis man ønsker et naturligt lysindfald ved skråt eller fladt tag. Det kan siges, at ovenlysvinduer har en 2-vejs funktion: sollyset bliver lukket ind samt der er et flot kig ud, eller rettere sagt, et flot kig op i himlen. Det ses ofte ved huse med et skråt tag ved den øverste etage, at disse rum mister både plads og lys på grund af tagets hældning. Her er ovenlysvinduer i særdeleshed et oplagt valg, da det naturlige lysindfald gør at rummet fornemmes større og mere åbent. Derudover er det også muligt, at udvide rummet ved at montere et VELUX ateliervindue eller VELUX tagaltan CABRIO

 

Prisforespørgsel på døre og vinduer 

Hos BygMax har du altid muligheden for, at oprette en prisforespørgsel på døre og vinduer. Dette gælder blandt andet hvis der er et produkt, som du ikke kan finde på vores shop. Det gælder også, hvis du ønsker at få et skarpt tilbud på produkterne. Dog er det vigtigt at gøre opmærksom på, at prisen på en mindre mængde af produkter som allerede findes på shoppen, ofte ikke kan sænkes yderligere i pris. Grunden til dette er, at produkterne i shoppen allerede er sat efter de bedste priser fra start.

Du kan oprette prisforespørgsel på vinduer og døre fra Rationel, og døre fra Swedoor døre.