FAKRO ovenlysvinduer

Se vores store udvalg af FAKRO ovenlys vinduer. Start med at vælge vinduestype, men husk også inddækning, karmisolering, undertagskrave, dampspærrekrave og lysningspanel.

Læs mere

FAKRO ovenlysvinduer

Ovenlysvinduer indgår ofte som en væsentlig del af den moderne arkitektur og indretning. Siden etableringen i 1991 har FAKROs produkter kombineret kvalitet, funktionalitet og æstetik. FAKRO ovenlys vinduer fremstår derfor i dag som en standard for høj kvalitet og funktionalitet i branchen. FAKRO er en dynamisk producent med fokus på konstant udvikling og forbedring af eksisterende løsninger. Det har gjort Firmaet til markedsleder i en række europæiske markeder og nummer to i verden indenfor ovenlysvinduer. Du finder et stort udvalg af FAKRO ovenlys vinduer til lave priser her hos BygMax.

Ovenlysvinduer skal lukke masser af frisk luft og naturligt ovenlys ind i det rum, som det er monteret i. Vinduerne skal være simple at betjene, og samtidig skal de være smukt designet med slanke profiler og være funktionelle. FAKRO ovenlysvinduer giver den helt rigtige mængde naturligt dagslys. Det skyldes, at profilerne på rammerne og karm er designet med henblik på netop at maksimere lysindfaldet. Samtidig er ventilationen gemt væk oppe i toppen af karmen og det er med til at sikre, at mest muligt naturligt dagslys kan falde ind i rummet.

 

Fakro - et alternativ til andre ovenlysvinduer

FAKRO er ikke bare et alternativt ovenlys vindue, men i samme tilfælde, en helt anden og ny måde at tænke ovenlysløsninger på. Ingen vinder på sigt ved blot at gå i andres fodspor og derfor vil man opleve, at FAKRO tilbyder en lang række innovative, smarte og gennemtænkte produkter. Dermed er vi med til at sikre, at naturligt dagslys gennem taget også i fremtiden vil have relevans.

FAKRO leverer sine ovenlys vinduer med flere smarte standardfunktioner. Det gælder for eksempel automatisk ventilation, der giver den optimale mængde frisk luft, der er nødvendigt for et sundt indeklima. Det gælder også det banebrydende TopSafe system, som øger sikkerheden mod indbrud.

Med grebet i undersiden af vinduesrammen kan både børn og vokse altid nå vinduet og dermed åbne og lukke det efter ønske. FAKRO tilbyder dog børnesikring på vinduerne, hvis man ønsker denne funktion. Så er man sikker på at de små ikke uforvarende kommer til at åbne et vindue og risikerer at falde ud.

De smarte funktioner og lave priser har ført til en stigende interesse for FAKROs ovenlys vinduer.

 

Ovenlysvinduer fra Fakro med ekstra lave u-værdier

Moderne boliger designes og bygges i dag med stor fokus på omkostningerne for opførelse og vedligeholdelse af bygningerne, herunder et øget fokus på et lavt energiforbrug. FAKROs produktsortiment er sammensat til at kunne indfri de moderne krav til energieffektive og langtidsholdbare produkter med ovenlysvinduer som FTU-V U5, FTT U6 Thermo og FTT U8 Thermo.

For at opnå ekstra lave U-værdier, bør man montere vinduerne sammen med FAKROs originale indbygningsprodukter, som deres thermo-inddækning. Kombineret med FAKRO karmisolering og undertagskrave, opnår du den optimale montering, der med sikkerhed holder vand, kulde og snavs ude.

FAKRO anvender naturlige produkter i fremstillingsprocessen og har implementeret en ansvarlig miljøpolitik, og der anvendes derfor kun FSC mærket træ i deres produktion. Kvaliteten på FAKROs ovenlys vinduer er i top, og derfor kan FAKRO tilbyde 10 års garanti på ovenlysvinduerne og hele 20 års garanti på glas og hængsler på udvalgte modeller.

Du finder et stort udvalg af vinduer, døre og andre byggematerialer hos BygMax - alt til dit byggeri.

 

Se her hvordan man installerer et FAKRO ovenlys vindue