FAKRO ovenlys til fladt tag

FAKRO ovenlysvinduer til fladt tag, som sikrer masser af naturligt dagslys og mulighed for frisk luft. Ovenlysvinduerne kommer i dimensioner fra 60x60 til 120x220 cm og fås i 3 forskellige vinduestyper:

Ovenlysvinduer fladt tag type G: fladt 2-lags glas

Ovenlysvinduer fladt tag type F: fladt 3- eller 4-lags glas

Ovenlysvinduer fladt tag type C: traditionel kuppel i klar polycarbonat. 

Alle tre fladtagsvinduer fås med enten fast karm eller med elektrisk åbning, som styres via Z-Wave systemet og er med regnsensor. 

Prisen på alle fladtagsvinduerne er inkl. fastgørelsesliste.

Læs mere

Ovenlysvinduer fladt tag fra FAKRO

Siden FAKRO lancerede deres første fladtagsvinduer i 2014, har de arbejdet på at levere vinduesløsninger i høj kvalitet til ethvert byggeprojekt over hele verden. I dag er FAKRO verdens anden største producent af ovenlysvinduer og tilbyder et bredt udvalg af moderne, innovative ovenlysvinduer til fladt tag samt tilbehørsprodukter. Med ovenlysvinduer til flade tage er du sikret naturligt dagslys, udsyn og nem ventilation af boligen. 

BygMax tilbyder ovenlysvinduer til fladt tag fra FAKRO i dimensionerne: 60x60 til 120x220 cm, dog er det også muligt at få leveret ovenlysvinduer i en ikke-standard størrelse. Opret eventuelt en prisforespørgsel hvis vi ikke har netop den vinduesløsning fra FAKRO, som du søger. Ovenlysvinduer flad tag fås enten med fast karm eller elektrisk betjening, hvor fladtagsvinduerne styres via Z-Wave systemet og er udstyret med en regnsensor, så ovenlysvinduerne lukker automatisk, hvis det skulle begynde at regne.


Se FAKROS store udvalg af ovenlysvinduer fladt tag på FAKROS hjemmeside her

Få mere naturligt lys ind i boligen med fladtagsvinduer

Fladtagsvinduerne er produceret af flerkammer PVC profiler. Indersiden af karmen er hvid og profilmaterialerne er af høj kvalitet og giver en høj modstandsdygtighed overfor nedbrydning. Profilerne er fyldt med isoleringsmasse, som giver en meget høj energieffektivitet. Hos BygMax tilbyder vi 3 forskellige typer af ovenlysvinduer til fladt tag fra FAKRO. Fladtagsvinduerne er velegnet til flade tage, hvor taghældningen er mellem 0° og 15°, hvilket betyder, at disse ovenlysvinduer ofte monteres på tilbygninger, moderne typehuse eller arkitekttegnede villaer fra 60’erne og 70’erne. Ovenlysvinduerne fås med enten 2-, (P2), 3-, (DU6) eller 4-lags ruder (DU8), hvor glasset kan leveres i forskellige kvaliteter. Nedenfor kan du se nogle af de ovenlysvinduer fladt tag, som FAKRO tilbyder:

type_G
Ovenlysvinduer fladt tag type G
type_F
Ovenlysvinduer fladt tag type F
Type_C
Ovenlysvinduer fladt tag type C

FAKRO ovenlysvindue type G: Dette ovenlysvindue til flade tage fra FAKRO er en af markedets mest populære type fladtagsvinduer. Ovenlysvinduerne har et fladt glas (P2) uden kuppel, som sikrer naturligt dagslys og frisk luft med DEG versionen. Denne type ovenlysvinduer kan monteres i taghældninger fra 2° til 15° og har en høj energieffektivitet og et flot, moderne design. Fladtagsvinduerne fås med fast karm (DXG) eller elektrisk åbne-lukke-funktion (DEG).  

FAKRO ovenlysvindue type F: Dette ovenlysvindue til flade tage fra FAKRO banede vejen for udbredelsen af fladtagsvinduer. Ovenlysvinduerne har et fladt glas thermo (DU6/DU8) uden kuppel, som sikrer naturligt dagslys og frisk luft med DEF versionen. Denne type ovenlysvinduer kan monteres i taghældninger fra 2° til 15° og har en høj energieffektivitet og et flot, moderne design. Fladtagsvinduerne fås med fast karm (DXF) eller elektrisk åbne-lukke-funktion (DEF).

FAKRO ovenlysvindue type C: Dette ovenlysvindue til flade tage fra FAKRO er en ovenlyskuppel i klar polycarbonat. Ovenlysvinduerne har derfor en høj energieffektivitet grundet dens lave U-værdi (Uw), hvilket kan bidrage til en besparelse på energiforbruget. Denne type ovenlysvinduer kan monteres i taghældninger helt fra 0° til 15° og sikrer en stor mængde naturligt dagslys og frisk luft med DEC versionen. Fladtagsvinduerne fås med fast karm (DXC) eller elektrisk åbne-lukke-funktion (DEC).

OBS: Grundet konstruktionen af FAKROS ovenlysvinduer til flade tage, er de sikrer mod indbrud fra taget, da de er svære at bryde op og bruge som adgang. Alle FAKRO ovenlysvinduer kommer derfor som standard med deres patenterede topSafe system.

Fladtagsvinduer - Hvordan monteres ovenlysvinduer til fladt tag?

Når man vælger at montere ovenlysvinduer fladt tag, er det vigtigt at det monteres korrekt for blandt andet at undgå varmetab. Monteringen af ovenlysvinduer bør derfor udføres af en professionel, kvalificeret håndværker for korrekt montering. Husk at tilkøbe tilbehør til monteringen. 

Billige ovenlysvinduer fra FAKRO hos BygMax

Hos BygMax kan du finde et stort udvalg af billige ovenlysvinduer, herunder FAKRO ovenlysvinduer og ovenlysvinduer fladt tag. Ovenlysvinduer fladt tag er en god løsning, hvis man ønsker at bringe mere naturligt lys ind i boligen. Vælg mellem fladtagsløsningerne  G, F, C eller opret en prisforespørgsel på nogle af de mange andre fladtagsvinduer fra FAKRO. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, som udkommer cirka en gang i ugen, eller hold øje under ‘Ugens Hammerslag’ for gode tilbyg. BygMax - alt til dit byggeri.