FAKRO Tophængte Vinduer

Tophængte vinduer fra FAKRO til tage med en taghældning mellem 15° til 55° grader. Vinduerne har to åbne-lukke funktioner og kan ved hjælp af en enkelt klik på PreSelect knappen laves om til et vippevindue i forbindelse med rengøring. Et tophængt vindue fra FAKRO kan derfor både fungere som et tophængt vindue eller vippevindue alt efter behov. De tophængte vinduer fås med to forskellige slags lak: 

  • Tophængt vindue i hvid poluyrethanlak 
  • Tophængt vindue i hvid akryllak 

Husk tilbehør til montering såsom inddækning, karmisolering, undertagskrave og dampspærrekrave. Find blandt andet inddækning til profilerede eller flade tagmaterialer. Opret en prisforespørgsel hvis vi ikke har den vinduesløsning eller inddækning fra FAKRO, som du søger. 

Læs mere

Tophængte vinduer fra FAKRO

Siden 1991 har FAKRO leveret produkter i høj kvalitet og er i dag verdens anden største producent af ovenlysvinduer. FAKRO tilbyder et bredt udvalg af vinduesløsninger samt tilbehørsprodukter, herunder tophængte vinduer. Med et tophængt vindue fra FAKRO er du sikret udsyn til de omkringliggende omgivelser, mere dagslys og nem ventilation af boligen og dermed et bedre indeklima. 

BygMax tilbyder tophængte vinduer fra FAKRO fås i dimensionerne: 55x98, 66x118, 66x140, 78x98, 78x118, 78x160, 94x140 og 94x160. Hvis vi ikke har netop den vinduesløsning, som netop du søger, kan du oprette en prisforespørgsel.

Få mere frisk luft, naturligt dagslys og udsyn med et tophængt vindue

FAKRO tophængte vinduer er produceret i skovfyr og leveres som standard med en 2-lags energirude. De tophængte vinduer er velegnet til tage, hvor taghældningen er mellem 15° til 55° grader, hvilket betyder, at disse ovenlysvinduer kan monteres på de fleste huse og enhver type tagmateriale. Med den innovative preSelect skudrigle på de tophængte vinduer kan du selv vælge, om vinduet skal fungerer som et tophængt vindue eller vippevindue. Vinduet har to åbne-lukke funktioner og kan åbnes både i toppen og på midten af karmen. Et tophængt vindue fra FAKRO er derfor let at rengøre i vippefunktion, da det kan svinges 180° rundt og vaskes indefra. FAKRO tilbyder to forskellige typer af tophængte vinduer: 


FAKRO tophængte vinduer i hvid polyurethanlak (preSelect Max FPU-V): Tophængte vinduer lakeret med 3-lags hvid polyurethanlak, som givet et flot finish og lang levetid. Et tophængt vindue i polyurethanlak fås med P5 rude (krypton) eller U3E rude (argon).


FAKRO tophængte vinduer i hvid akryllak (preSelect Max FPW-V): Tophængte vinduer lakeret med 2-lags hvid akryllak, som givet et flot finish og lang levetid. Et tophængt vindue i akryllak fås med P5 rude (krypton) eller U3E rude (argon).  


Når man skal montere et tophængt vindue, er det vigtigt, at de monteres korrekt for at undgå varmetab, indtrængende fugt osv. Monteringen af tophængte vinduer bør derfor foretages af en professionel, kvalificeret håndværker, hvis du ikke selv er en gør-det-selv kvinde eller mand. Husk derfor tilbehør til montering af dine tophængte vinduer såsom inddækning, karmisolering, undertagskrave og dampspærrekrave. Læs mere om hvilken inddækning du kan bruge til forskellige tagbelægning nedenfor.

Inddækninger til tophængte vinduer

Når man skal montere et tophængt vindue, er det vigtigt med den rette inddækning. Når det kommer til inddækning, skal man vælge inddækning efter tagmaterialet og den ønskede dybde på det monterede vindue. BygMax tilbyder følgende inddækninger (EHV-A og ELV) til tophængte vinduer, men det er også muligt at oprette en prisforespørgsel, hvis vi ikke har den inddækning fra FAKRO, som du søger.

EHV-A

Inddækning til tophængte vinduer - EHV-A: Inddækning til profilerede tagmaterialer såsom tagsten eller metalplader med en profildybde på op til 120 mm. Standarddybden ved montage i taget er 0 cm og kan monteres sammen med vinduer i taghældninger fra 15° til 90°.

ELV

Inddækning til tophængte vinduer - ELV: Inddækning til flade tagmaterialer. Standarddybden ved montage i taget er 0 cm og kan monteres sammen med vinduer i taghældninger fra 15° til 90°.

Køb dine tophængte vinduer online på BygMax.dk

Hos BygMax kan du finde et stort udvalg af ovenlysvinduer i taget, herunder FAKRO tophængte vinduer. Tophængte vinduer er en god løsning, hvis du ønsker mere frisk luft, dagslys og udsyn til omkringliggende omgivelser. Vælg mellem tophængte vinduer i  hvid polyurethanlak eller hvid akryllak. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, som udkommer cirka en gang i ugen, eller hold øje under ‘Ugens Hammerslag’ for gode tilbyg. BygMax - alt til dit byggeri.