Frovin foldedøre

Foldedøren i den absolut højeste kvalitet - produceret lige efter dine mål og ønsker.

Frovin_logo

Frovin er, som den førende leverandør af koblede vinduer og døre, med til at føre bygninger tilbage - tro mod den oprindelige arkitektur og håndværksmæssige tradition. Dørene er udført i smuk, skandinavisk stil med smalle rammer og gennemtænkte detaljer – alt sammen forenet i en let og elegant konstruktion.

Få en pris på Frovin foldedøre

Foldedøre fra Frovin lader dig udnytte dit hus’ fulde potentiale og få det maksimale ud af din udsigt eller terrasse. Foldedørene er udført med smalle rammer i en let og meget elegant konstruktion. Det giver et optimalt lysindfald indendørs, og en rigtig flot facadeløsning udendørs. Ved at oprette en prisforespørgsel kan du få en god pris på dit projekt.

kjoelstad_2

Om Frovin

Frovin har mere end 40 års erfaring med produktion af foldedøre i højeste kvalitet. Al virksomhedens produktion foregår i Danmark og udføres af specialiserede medarbejdere efter alle håndværksmæssige forskrifter. Foldedøre fra Frovin er altid ordreproducerede og leveres i præcist de størrelser og modeller som passer til dine behov. Ydermere kan de leveres så de passer til husets eksisterende vinduer og døre, og derved falder naturligt ind i den eksisterende arkitektur. Sprosser og fyldninger tilpasses ligeledes efter dit behov og ønsker. Frovin foldedøre egner sig derfor både til nybyggeri, men især også til renovationsprojekter, hvor de bevarer stilen fra et ældre hus, men tilføjer nye funktioner og muligheder.

Om_frovin
Folded_r_5

Foldedør - en sammenklappelig ydervæg

En foldedør gør det muligt at "bygge om" så let som at knipse med fingrene. I hvert fald er det muligt på en varm sommerdag, nærmest at fjerne en hel ydervæg på bare få sekunder. Man kan fristes til at kalde løsningen med en foldedør for "en sammenklappelig ydervæg". Det er nemlig hele foldedørselementet, der kan foldes til siden, og ikke kun halvdelen eller mindre, som ved andre og mere traditionelle løsninger inden for foldedøre. Du kan selv bestemme om alle rammerne skal folde til den samme side, foldes asymmetrisk eller deles på midten. Den optimale løsning afpasses med antallet af rammer, boligens indretning og dine ønsker. Foldedørene fås i både træ/træ og træ/alu.

Med en Frovin foldedør får du:

• En enkel og funktionel konstruktion
• Elegant integreret køreskinne og specialdesignede bundhængsler med letløbende ruller
• Indbrudssikring

• Udførlig montageanvisning, der sikrer
suveræn funktionalitet
• Dobbelttætning mellem rammer, der sikrer
tætte døre året rundt
• Tre sprossedimensioner: 25, 42 eller 60 mm
• 10 standard RAL-farve
• Foldedør i træ/træ eller træ/alu

renovering-af-nye-foldedoere-4-2

Flere forskellige modeller

Foldedørssystemet leveres med 3-10 rammer pr. element. Om alle rammer skal foldes til samme side, deles i midten eller asymmetrisk afhænger af antallet af rammer, boligens indretning og individuelle hensyn. Der skal altid foldes et ulige antal rammer mod karm. Rammevægt max. 70 kg, rammebredde max. 850 mm, rammebredde min. 400 mm.

Teknisk data

• Foldedøren leveres med 3-10 rammer i bredder fra 1288 mm til 7000 mm og højder op til 2400 mm. Om alle rammer skal foldes til samme side, deles i midten eller asymmetrisk afhænger af antallet af rammer, boligens indretning og individuelle hensyn. Der skal altid foldes et ulige antal rammer mod karm
• Karme og rammer i 2-øko fyrretræ med 90% kerneandel
• 50 mm hårdttræsbundkarm
• 2-lags termoruder
• 3-lags termoruder

Folded_rteknisk

Montering af Frovin foldedøre

Få mere ud af dit hus med Frovin foldedøre

Frovin yder 10 års garanti på foldedøre, under forudsætning af, at elementerne monteres og vedligeholdes efter Frovins anvisninger. Bestil en foldedør hos BygMax i dag, og få mere ud af dit hus, din terrasse og have.

Lav en prisforespørgsel herunder og få et godt tilbud!

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.