Frovin koblede vinduer/døre

logo_1

Høj kvalitet og isoleringsevne koblet med det oprindelige, klassiske design

Frovins koblede vinduer er til boliger, der fortjener at blive renoveret med respekt for den oprindelige arkitektur. Men koblede vinduer er også perfekte til nybyggeri. Koblede vinduer er en moderne version af de gamle kittede sprossevinduer med et enkelt lag glas yderst og et forsatsvindue inderst. Men hvor den inderste rude tidligere lidt upraktisk var monteret på vindueskarmen, sammenkobler Frovin den yderste vinduesramme og den inderste forsatsramme. Resultatet er et smukt og meget funktionelt vindue, der åbnes og lukkes som et helt almindeligt vindue. Her hos BygMax kan du oprette en prisforespørgsel og modtage et rigtig godt tilbud på dine nye Frovin koblede vinduer og døre.

koblede-vindue
kappelborg_skole
renovering-nye-vinduer-og-doere-9

Få ro med koblede vinduer og døre fra Frovin

Et koblet vindue består af et udvendigt- og et indvendigt vindue som har hver sin ramme. Disse to rammer er koblet sammen så vinduet åbnes på samme måde som et almindeligt vindue. De to rammer samles med en særlig koblingsbrik med special udfræsning. Dette gør det let at adskille de to rammer når vinduet skal pudses. Koblede vinduer og døre fra Frovin giver desuden en enestående støjreduktion, hvilket især gavner boliger, der er plaget af trafikstøj. Frovins koblede vinduer er testet til at kunne sænke lyden med op til 36dB.

renovering-nye-vinduer-og-doere-2
medfrovinf_rdu

       Med koblede vinduer fra Frovin får du:

  • Unik isoleringsevne
  • Stor støjdæmpning
  • Lang holdbarhed
  • Høj funktionalitet
  • Ægte sprosser og original kitfals
  • Bæredygtighed
  • Dansk håndværk, dansk design og dansk kvalitet

Forskellige typer af koblede vinduer

A-vinduet
Et koblet energivindue

U-værdi 0,94

Det unikke koblede vindue – A-vinduet – opfylder de strenge energikrav, der gælder for bygningsreglementet BR2020.
U-værdien på A-vinduet er blot 0,94. A-vinduet holder sig dog indenfor en yderst fornuftig økonomiramme i forhold til andre A-vinduer.

a-vinduet
AU-vinduet
Et koblet energivindue i topklasse

U-værdi 0,82

AU-vinduet, er et unikt koblet energivindue – som fuldt ud lever op til de strenge energikrav i Bygningsreglementet BR2020. U-værdien på AU-vinduet er blot 0,82 - hvilket gør det til ét af Europas bedste koblede energivinduer.
AU-vinduet fås også som støjreducerende. Foruden de energi- og lydmæssige fordele rummer AU-vinduet naturligvis de samme æstetiske kvaliteter, som kendetegner Frovins øvrige koblede vinduer.

au-vinduet_1
AL-Vinduet
Et koblet energi- og lydvindue

U-værdi 0,85

Med AL-vinduet får du et koblet vindue i særklasse. Udover en høj og gennemført konstruktion, tilbydes der her et vindue som er i top – både hvad angår energioptimering og lyddæmpning.
U-værdien på AL-vinduet er blot 0,85 - som er enestående for et koblet vindue kombineret med en dokumenteret lydperformance på RW=34 dB. Det lever dermed helt op til BR2020.

al-vinduet_2

Sprosser og poste

Den yderste ramme på Frovins koblede vinduer er med et-lags glas og gennemgående sprosser med kitfals. Sprosserne har den originale smalle dimension, som klassiske vinduer fra gamle dage. Kitfalsen har en gennemprøvet bredde, så kittet hæfter optimalt og sikrer at vinduet forbliver tæt.

Frovins sprosser og poste har desuden en flot klassisk profil, så designet passer til arkitekturen i klassiske og bevaringsværdige huse.

sprosse_tvaerpost

Få et godt tilbud på dine nye Frovin koblede døre og vinduer

Send os en skitse med beskrivelse, antal og mål på de døre og/eller vinduer, du skal bruge. Det må gerne være en hurtig stregtegning lavet i hånden. Hvis vi mangler nogle oplysninger, skal vi nok kontakte dig. Men du må selvfølgelig gerne medgive så mange oplysninger som muligt.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.