Rationel vinduer og døre

Hos Rationel er solidt håndværk, holdbarhed og ansvarlighed vigtige parametre, hvilket deres forskellige certificeringer også understøtter. Med Rationel vinduer og døre er du derfor sikret produkter i høj kvalitet. Se det store udvalg af højkvalitetsdøre og vinduer fra Rationel, som kan tilpasses til dit behov og hjem, og opret en prisforespørgsel - så du er sikret den helt rigtige pris første gang på dine Rationel vinduer og døre.  

Læs mere

Rationel vinduer og døre – solidt håndværk gennem 60 år

Rationel er en danskejet virksomhed og er en af de førende producenter af dør- og vinduesløsninger. Siden Rationels opstart har fokus været på godt, solidt håndværk, hvilket har resulteret i en række forskellige Rationel døre og vinduer i høj kvalitet. Med dette solide fundament er de i dag en international virksomhed med salgsaktiviteter i Danmark, England og Irland samt en virksomhed i konstant udvikling, så deres Rationel vinduer og døre lever op til gældende og fremtidige lovkrav. 

Som Rationel forhandler kan du hos BygMax finde en række populære dør- og vinduesløsninger, hvor du kan vælge mellem et væld af designs, farver og former på dine Rationel vinduer og døre. Dog skal du ikke lade dig begrænse af udvalget af Rationel vinduer og døre, da Rationel producerer døre og vinduer udfra dine ønsker og behov i forhold til design, farve og form - alt kan lade sig gøre. Det betyder, at Rationel vinduer og døre passer til alle boligtyper og behov, uanset om det er vinduer med elegante sprosser til den klassiske murermestervilla eller stilrene vinduer til det moderne, nybygget hus. Opret en prisforespørgsel på de vinduer eller døre fra Rationel, som du skal bruge, og få et helt uforpligtende tilbud fra Rationel. 

 

Opret prisforespørgsel på dine Rationel vinduer og døre

Vinduer og døre har en stor betydning for husets samlede udtryk. Et Rationel vindue eller dør kan invitere lyset ind i boligen og dermed have en positiv indvirkning på din livskvalitet. Hos BygMax kan du nemt og enkelt få et helt uforpligtende oprette en prisforespørgsel på de Rationel vinduer og døre, du ønsker. På denne måde sikrer du dig, at du får den helt rigtige præcis ud fra de valg og eller tilvalg, du har taget. 

Hvis du ønsker at oprette en prisforespørgsel på et Rationel vindue eller dør, gør du sådan: Tryk ind under kategorierne ’Rationel døre’ eller ’Rationel vinduer’. Klik dig igennem Rationel kataloget for at få et overblik over deres store produktsortiment, vælg produkt, lav en prisforespørgsel og modtag et tilbud fra Rationel til din e-mail inden for 3 hverdage. Du kan også sende en skitse med specifikke mål og andre nødvendige oplysninger, som kan hjælpe Rationel med at beregne den præcise pris på de elementer, du ønsker. Skitsen må gerne være en stregtegning. 

Er du i tvivl om hvilket Rationel vindue eller dør, kan du få idéer til, hvad der passer til dit hus med Rationel kataloget. Rationel kataloget indeholder bl.a. information omkring Rationel døre og Rationel vinduer, en startguide, inspirationscases fra andre kunder og meget andet. Derudover kan du også se dit eget hus med nye Rationel vinduer og døre med Rationels app.  

 

Rationel priser - priser på Rationel vinduer og døre

Da alle Rationels vinduer og døre er fremstillet efter netop dine ønsker, varierer prisen. Når du opretter en prisforespørgsel på dine nye Rationel vinduer og døre, bliver prisen beregnet ud fra blandet andet hvilken dør eller vindue fra Rationel, du har valgt, antallet, størrelsen, åbne funktionen samt eventuelle tilvalg. Du er derfor sikker på at få den helt rigtige pris første gang, når du opretter en prisforespørgsel på dine nye Rationel vinduer og døre. 

Find dit nye Rationel vindue eller dør i dag hos BygMax og få et samlet uforpligtende Rationel tilbud beregnet ud fra dine mål og valg. BygMax - alt til dit byggeri.