Rationel vinduer

Rationel vinduer i træ eller træ/alu, special tilbud til hver enkelt kunde. Vinduer fra Rationel er drevet af detaljen, igennem 60 år er der blevet fokuseret på unikke døre og vinduer til det globale marked. Vinduer er facadens lyskilde, som inviterer lyset indenfor, og skaber livskvalitet i hverdagen. Hos BygMax kan du bestille nye Rationel vinduer efter mål, og du kan vælge alle former og mange attraktive farver. Alt kan stort set lade sig gøre, da vinduerne bliver lavet efter dine ønsker til mål, design og funktionalitet.

Mulighederne er mange, uanset om du skal bruge vinduer til klassisk eller moderne byggestil.

rationel-logo

Rationel vinduer er drevet af detaljen, igennem 60 år er der blevet fokuseret på unikke døre og vinduer til det globale marked.

Få en pris på Rationel vinduer

Vinduer er facadens lyskilde, som inviterer lyset indenfor, og skaber livskvalitet i hverdagen. Hos BygMax kan du bestille nye Rationel vinduer efter mål, og du kan vælge alle former og mange attraktive farver. Alt kan stort set lade sig gøre, da vinduerne bliver lavet efter dine ønsker til mål, design og funktionalitet. Solid kvalitet kendetegner Rationel vinduer, som er lavet af det absolut bedste nordiske kernetræ. Vinduerne fås både i træ og træ/alu. Mulighederne er mange, uanset om du skal bruge vinduer til klassisk eller moderne byggestil.

Rationel_vindue

Rationel vinduer i flere forskellige typer

Rationel FORMA og FORMAPLUS

Vinduer til klassisk byggestil

Det klassiske vindue er kendetegnet ved sine mange detaljer som for eksempel sprosser og profilerede karme. Derfor passer det godt til ældre huse eller nybyggeri i klassisk stil. Rationels serie af vinduer i klassisk stil hedder Rationel FORMA eller FORMAPLUS.

klassisk_design2

Rationel AURA og AURAPLUS

Vinduer til moderne byggestil

Det moderne vindue er kendetegnet ved enkelhed og få detaljer. Derfor passer det godt til moderne byggeri og nyere dansk arkitektur generelt, som også er kendetegnet ved enkelhed og fokus på funktion. Rationels serie af vinduer i moderne stil hedder AURA eller AURAPLUS.

Moderne_design

TRÆ VINDUER

Rationel AURA og FORMA består af en solid trækonstruktion fra yderst til inderst. Trævinduerne har en høj isoleringsevne, lang levetid, er bæredygtige, lette at rengøre og vedligeholde og har et naturligt, smukt udtryk. 

tr_

TRÆ/ALU VINDUER

Rationel AURAPLUS og FORMAPLUS er fremstillet i en solid trækonstruktion med en aluminiumsprofil på den udvendige side. Aluminiumsprofilen gør vinduet særdeles modstandsdygtigt over for vind, vejr og solens nedbrydning. Med Rationels træ/alu vinduer får du alle fordelene fra træet og minimal vedligeholdelse. 

Tr_-alu

Farver til træ/alu

Granit farver til kun træ/alu

Glas med andre egenskaber

Med Rationel standard A-mærkede energiruder kan du få tilpasset dine ruder så de passer til præcist hvad du vil bruge dem til. Dette kan du gøre ved at tilføje dine ruder ekstra egenskaber der opfylder dine specifikke behov.

Få et godt tilbud på dine nye vinduer

Send os en skitse med antal og mål, på de elementer du skal bruge. Det må gerne være en hurtig stregtegning lavet i hånden. Hvis vi mangler nogle oplysninger, skal vi nok kontakte dig. Men du må selvfølgelig gerne medgive så mange oplysninger som muligt.

Rationel_banner_1

Prøv den nye Rationel App

Se dit eget hus med nye vinduer og døre.

Interesseret i en pris?

Rationel tilbyder 5 og 10 års garanti på deres vinduer, under forudsætning af, at elementerne monteres og vedligeholdes efter deres anvisninger. Forøg værdien af dit hus ved at skifte til nye vinduer og døre. Opret en prisforespørgsel herunder og modtag et godt tilbud fra BygMax!

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.