Velfac vinduer

Velfac_logo

Hos BygMax forhandler vi VELFAC fordi du får solidt dansk design i højeste kvalitet, som du kan glæde dig over i mange år. VELFAC produkter består af fire serier indeholdende vinduer, terrasse- og skydedøre. Serierne har hvert deres design, så de passer til forskellige typer byggeri. Derudover har VELFAC et program med facadedøre samt indadgående vinduer og terrassedøre.

Vælg de vinduer, der passer til DIT hus

Går du efter vinduer, der skal passe til et hus med stramme linjer og et skarpt udtryk, vil VELFAC 200 være det moderne vindue, som kan løfte stilen til at blive endnu mere ren i udtrykket.

Er du derimod mere ude efter at finde vinduerne til dit hus, der formentlig ligner resten af kvarterets huse, som er smukke, funktionelle, med masser af muligheder, og som er bygget for 30-40 år siden, vil helt traditionelle vinduer som VELFAC Ribo passe perfekt.

Er du til sprosser og hyggelige detaljer, højt til loftet og et hus i flere etager, vil det klassiske VELFAC Classic vindue være lige noget for dig. Et vindue, som fås i flere varianter afhængig af, om det skal passe til en murermestervilla, et bondehus, et byhus eller et palæ.

En af VELFAC's styrker ligger i det smalle design af vinduets ramme. Dette øger lysindfaldet og lukker dagslyset ind i dit hus.

Uanset dit behov, kan vi hos BygMax give dig et godt tilbud på dine nye VELFAC vinduer og døre.

velfac1
V200_ENERGY_Corner-for-gallery_2

Hvordan vil du åbne dine VELFAC vinduer og døre?

Mulighederne er mange, når du skal vælge nye vinduer og døre. En af de ting, du skal overveje er, hvordan de skal åbne.

Topstyret vindue

Sidehængt vindue

Sidevendevindue

Topvendevindue

Udadgående facadedør med glas

Indadgående facadedør med glas

Facadedør, 2-fløjet

Indadgående pladedør

VELFAC's fire produktserier

VELFAC dig rig mulighed for at vælge et vindue, der passer helt perfekt til dig og dit hus. VELFAC har fire forskellige produktserier - VELFAC 200 Energy, VELFAC Classic, VELFAC Ribo, VELFAC Edge.

Alle VELFAC vinduer produceres efter mål og giver mulighed for tilvalg af mange typer tilbehør og farver så du får et vindue, som opfylder alle dine behov.

VELFAC 200 ENERGY træ/alu

VELFAC 200 ENERGY er det originale designvindue med smalle profiler. Vinduesserien er kendt for sit tidsløse design og stramme linjer. Serien består af vinduer, skydedøre og terrassedøre i træ/alu med et elegant design til både nybyg og renovering. Den smalle rammeprofil og store glasareal øger lysindfaldet.


velfac_200_energy
V200_ENERGY_Corner-for-gallery_1

Fordele ved VELFAC 200 ENERGY:

 • Smalle rammer og øget lysindfald 
 • Udvendig aluminium gør at vinduet bliver nemt at vedligeholde
 • Indvendig træ giver et varmt og klassisk look
 • Energiklasse: A
 • VELFAC 200 ENERGY fås i alle RAL farver
 • VELFAC Classic træ med 3-lags standardrude lever op til kravene i BR18 og BR2020.
 • 10 års garanti
velfac_200_Classic

VELFAC Classic træ og træ/alu

VELFAC Classic er optimal til energirenovering i autentisk, klassisk design. Her forenes moderne krav til isoleringsevne med oprindelige kvaliteter i vinduer og døre, som de så ud for 200 år siden.  Serien består af vinduer og terrassedøre i træ og træ/alu og er rig på detaljer som kitfals, kvartstafprofilering og beslagserie i autentisk design.

Fordele ved VELFAC Classic:

 • Du kan designe dine vinduer efter eget ønske og behov
 • Klassisk udtryk
 • VELFAC Classic fås både i træ/alu og rent træ
 • Standard 3-lags rude med energimærke A
 • Serien kan leveres i alle RAL farver udvendigt og udvalgte RAL farver indvendigt
 • 10 års garanti
VClassic_alu_opening_corner_for_gallery

VELFAC Ribo træ og træ/alu

VELFAC Ribo serien består af vinduer, terrassedøre og hoveddøre, og er kendetegnet ved en traditionel karm/ramme konstruktion. Det har en smuk finish og en god isoleringsevne. Designet passer godt til nybyggeri og til vinduesudskiftninger i parcelhuse fra 1960-1980'erne.


VELFAC_ribo
VRibo_alu_opening_corner_for_gallery

Fordele ved VELFAC Ribo:

 • Du kan designe dine vinduer efter eget ønske og behov
 • Serien kommer både i rent træ der giver et klassisk og varmt look men også i træ/alu
 • Vinduet opnår energimærke A med sit standard 3-lagsrude
 • 10 års garanti på VELFAC Ribu alu og 5 år på VELFAC Ribo træ

TRÆ ELLER TRÆ/ALU – ÆSTETIK ELLER PRAKTIK?

Dit valg af vinduer afhænger blandt andet af, hvor meget tid, du vil bruge på vedligeholdelsen. Træ/aluvinduer fra VELFAC kræver kun minimal vedligeholdelse og skal blot holdes rene og smøres et par gange om året. Trævinduer skal derimod males med jævne mellemrum, så det kræver noget ekstra på vedligeholdelsesfronten set over årene.

Tr_velfac

VELFAC Classic TRÆ

aluvelfac

VELFAC Classic TRÆ/ALU

Få en god pris på VELFAC vinduer og døre

Har du fundet ud af hvilke vinduer og døre der passer til netop dit hus, så mangler du bare at oprette en pris forespørgsel så vi kan sende dig et godt tilbud på dine nye VELFAC vinduer og døre. Send os en skitse med antal og mål på de elementer du skal bruge. Det må gerne være en hurtig stregtegning lavet i hånden. Hvis vi mangler nogle oplysninger, kontakter vi dig. Du må dog gerne medgive så mange oplysninger som muligt.