VELUX fladtagsvinduer

VELUX fladtagsvinduer har et elegant, minimalistisk design med slanke profiler og giver et maksimalt lysindfald. Fladtagsvinduerne fra VELUX kommer i to forskellige varianter: fladtagsvindue med fast karm, som ikke kan åbnes, og fladtagsvindue med VELUX INTEGRA. Med VELUX INTEGRA kan vinduet åbnes via en trådløs fjernbetjening, og regnsensoren sikrer, at vinduet lukker automatisk, hvis det begynder at regne. Derudover kan begge varianter af fladtagsvinduer fås med enten buet glas, som kan monteres med en taghældning på 0-15°, eller plant glas, som kan monteres med en taghældning på 2-15°.

Ovenlysvinduer til fladt tag er velegnet til både private boliger samt erhvervsbygninger, hvor man ønsker mere dagslys og frisk luft. Du kan også montere fladtagsvinduer som et supplement til de eksisterende vinduer og belysning. 

Se vores store sortiment af VELUX vinduer her.  Læs mere

Hvorfor er ovenlysvindue fladt tag en god løsning?

VELUX fladtagsvinduer er et godt alternativ til de traditionelle VELUX ovenlyskuppel. Med et fladtagsvindue fra VELUX får du elegant og minimalistisk glas-til-kant vindue. Grundet den smalle karm og usynlige ramme får du et maksimalt lysindfald, da de slanke profiler giver op til 52% mere dagslys. Derudover er VELUX fladtagsvinduer lavet af højkvalitetsmaterialer, som sikrer ekstra holdbarhed og lav vedligeholdelse. I rammen er der højtydende isolering, som giver en god U-værdi, da det holder på varmen og beskytter mod kulden udefra. Du er dermed sikret et hjem med høj komfort og et godt indeklima. 


Hos Bygmax tilbyder vi fladtagsvinduer fra VELUX i dimensionerne 60x60 til 120x120 cm. Opret en prisforespørgsel hvis vi ikke har det fladtagsvindue eller vinduesløsning fra VELUX, som du søger. Find også VELUX gardiner til dit fladtagsvindue, der både skærmer for solen og blokere for varmen, så temperaturen i rummet forbliver køligt. Derudover er det også mulighed for insektnet. Dog skal gardiner og insektnet bestilles sammen med fladtagsvinduet, da det monteres mellem vinduesglasset og toppen. 

VELUX fladtagsvinduer giver maksimalt lysindfald

Et VELUX fladtagsvindue er velegnet til montering på flade tage, og de monteres derfor ofte på tilbygninger, typehuse eller arkitekttegnede villaer fra 60’erne og 70’erne. VELUX fladtagsvindue er derfor en god løsning til netop disse typer af huse, men de egner sig også perfekt til erhvervsbygninger, hvor man ønsker mere lysindfald og/eller frisk luft. Fladtagsvinduet ses ofte i rum, hvor anden naturlig belysning ikke er mulig såsom badeværelser, gangarealer, køkkenalrum eller blot som supplement til de eksisterende vinduesløsninger.  


VELUX tilbyder fladtagsvinduer med enten buet eller plant glas. Fladtagsvinduet med buet glas er velegnet til tage med en taghældning på 0-15° og er en unik vinduesløsning, da det buet glas naturligt leder regnvandet væk fra overfladen. Et VELUX fladtagsvindue med plant glas er velegnet til tag med en taghældning på 2-15°.   


Du kan også vælge mellem to forskellige typer af VELUX fladtagsvinduer: fladtagsvindue med fast karm, som ikke kan åbnes, eller fladtagsvindue med oplukkelig karm. Den oplukkelig karm er udstyret med det såkaldte VELUX INTEGRA, hvor vinduet elektrisk åbnes med en fjernbetjening samt er udstyret med en regnsensor, så vinduet lukker automatisk, hvis det begynder at regne. 

VELUX_fladtagsvindue_med_buet_glas
VELUX fladtagsvindue med buet glas
VELUX_fladtagsvindue_med_plant_glas
VELUX fladtagsvindue med plant glas

Korrekt montering af fladtagsvindue

Når man skal montere et fladtagsvindue, er det vigtigt, at det gøres korrekt, da det ellers kan give et utæt tag, træk og/eller varmetab. At montere et VELUX fladtagsvindue er derfor ikke noget gør-det-selv projekt, hvis man ikke har erfaring med sådanne opgaver. Vi anbefaler derfor, at du får en professionel, kvalificeret håndværker til at montere fladtagsvinduet, så det udføres korrekt. Husk tilbehør såsom fastgørelsesliste, dampspærrekrave, og eventuelt forhøjningskarm.

Køb flotte ovenlysvinduer fladt tag hos BygMax

Hos BygMax kan du finde et stort udvalg af fladtagsvinduer til gode priser fra VELUX. Et VELUX fladtagsvindue er en perfekt løsning, hvis man ønsker mere lys ind i boligen. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, som udkommer cirka en gang i ugen, eller hold øje under ‘Ugens Hammerslag’ for gode priser og tilbud på ovenlysvinduer, herunder ovenlyskuppel fra VELUX. BygMax - alt til dit byggeri.


Se det store udvalg af vinduer fra VELUX her, herunder ovenlysvinduer til fladt tag.