VELUX gardinshop

I VELUX gardinshop indtaster du vinduestype og størrelse, og vi viser dig hvilke gardintyper, der passer til.

Læs mere

Køb dit VELUX gardin til en god pris på BygMax

Ovenlysvinduer giver et fantastisk lys ind på en ellers mørk tagetage. Men det er ikke altid, at det er lige fantastisk at få solens stråler ind ad vinduet. Når solen står op kl. 4 om sommeren, eller hænger lavt over horisonten om vinteren, kan det være dejligt med muligheden for at lukke af for lyset for en stund. Derfor kan du selvfølgelig købe specialtilpassede gardiner til VELUX vinduer.

Hos BygMax finder du det fulde sortiment af VELUX gardiner. Gardinerne er specielt udviklede til VELUX vinduer og fås både til skrå ovenlysvinduer og fladtagsvinduer. De særlige rammer, som gardinerne er monterede i gør, at de sidder godt på skråtags- og fladtagsvinduer, og at gardinerne ikke forhindrer vinduerne i at blive åbnet.

Skal der være helt mørkt, så er VELUX mørklægningsgardiner svaret. Mørklægningsgardinerne har et slankt og diskret design og kan monteres på få minutter med VELUXs unikke Pick&Click system. VELUX mørklægningsgardiner anbefales til soveværelser og børneværelser, hvor det skal være muligt med fuld mørklægning for at sikre en god nattesøvn. Du finder et VELUX mørklægningsgardin til en god pris her på BygMax. Vil du spare på energien samtidig med, at du mørklægger rummet, så forbedrer VELUX mørklæggende energigardin dit vindues isolerende effekt, og kombinerer du et energigardin med en udvendig VELUX Markise giver det optimal varmebeskyttelse.

Skal lyset blot dæmpes lidt og ikke lukkes helt ude, så vil et VELUX rullegardin passe bedre til dit behov. Rullegardinerne fås med en smudsafvisende dug, der kan leveres i 15 farver. Gardinerne fås endda med elektrisk betjening, som kan styres med fjernbetjening og som solcelledrevet gardin, der får strøm fra indbyggede solceller. Det er smart, hvis gardinerne er monterede i ovenlysvinduer, som er uden for rækkevidde. Du finder gardiner til VELUX vinduer til billige priser her.

VELUX plisségardiner er det fleksible valg med hensyn til solafskærmning. VELUX plisségardiner kan trækkes og placeres både foroven, midt i eller kun forneden i vinduet, så du får lige præcist den mængde lys ind, som du ønsker. Plisségardinerne fås i mange farver og både med manuel og elektrisk betjening til VELUX INTEGRA vinduerne.

I rum med høj luftfugtighed, som badeværelser eller køkkener, kan det være en god idé at vælge VELUX persienner frem for rullegardiner. VELUX persienner er rengøringsvenlige og fugtbestandige, og derfor egnet til rum med høj fugt. Persiennerne monteres på vinduet i særlige rammer, så der er ingen løsthængende snore eller lignende, som hænger ned fra vinduet. Hos BygMax kan du få VELUX persienner til en god pris og i flere farver samt med enten manuel eller elektrisk betjening.

Vil du lukke lyset ind, men blot holde insekterne ude, så er fluenet til VELUX vinduer den 100% insektsikre løsning. Insektnettene fra VELUX er robust og transparent netdug, som ikke forhindrer udsynet, men gør det muligt at have dit ovenlysvindue stående åbent, uden at der kommer insekter ind. Mens VELUX rullegardiner, persienner og andre gardiner monteres i en ramme på selve vinduet, så placeres VELUX insektnet på væggen omkring vinduet.

Du finder det og mange andre billige VELUX gardiner her på BygMax. Da gardiner tilpasses de forskellige VELUX vinduer, vil der kun være udvalgte gardiner til nogle VELUX vinduer. Brug vores VELUX online shop til at finde ud af hvilke VELUX gardiner, du kan få til dit vindue. Du skal blot finde type og mål på dit vindue, ved at åbne det og så finde typeskiltet foroven på selve vinduet. Når du indtaster dit vindues modelnavn og nummer, kan du se hvilke VELUX mørklægningsgardiner, plisségardiner, persienner og lignende, som er tilgængeligt til dit vindue. Har du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice med denne kontaktformular eller på tlf. 74 55 10 20.

Du finder altid billige VELUX gardiner hos BygMax, og vil du ikke gå glip af et godt tilbud på VELUX gardiner, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, som vi udsender en gang om ugen.