VELUX CABRIO tagaltan

Velux Cabrio tagaltanen er en unik løsning, da du på blot på sekunder kan forvandle dit ovenlysvindue til en tagaltan med fuld ståhøjde. Denne løsning giver derfor et stort lysindfald, frit udsyn til de omkringliggende omgivelser og himlen samt mulighed for et lille solspot i tagboligen. CABRIO er derfor velegnet til mange forskellige boligtyper, men den særligt egnet til taglejligheder, hvor man gerne vil nyde udsigten og ønsker at skabe et "ekstra rum".
Uanset om man ønsker mere lys og luft, udsigt eller et hyggeligt tilflugtssted under taget, så er en tagaltan en fantastisk løsning, som ikke kræver den helt store renovering.

Læs mere
pr. side

3 Varer

Faldende orden
 1. VELUX CABRIO tagaltan hvidmalet GDL PK19 2066 94x252 cmVELUX CABRIO tagaltan hvidmalet GDL PK19 2066 94x252 cm
  VELUX CABRIO tagaltan hvidmalet GDL PK19 2066 94x252 cm
  Lev. omk. tillægges
  Din pris/stk 24.853,00 DKK
 2. VELUX Inddækning til profileret tagmateriale EDW PK19 0000VELUX Inddækning til profileret tagmateriale EDW PK19 0000
  VELUX Inddækning til profileret tagmateriale EDW PK19 0000
  Lev. omk. tillægges
  Din pris/stk 1.253,00 DKK
 3. EDL PK19 0000 VELUX Inddækning til fladt tagmaterialeEDL PK19 0000 VELUX Inddækning til fladt tagmateriale
  EDL PK19 0000 VELUX Inddækning til fladt tagmateriale
  Lev. omk. tillægges
  Din pris/stk 1.253,00 DKK
pr. side

3 Varer

Faldende orden

Velux Cabrio - ovenlysvindue eller tagaltan?

Velux Cabrio er mere end blot et vindue. På blot få sekunder kan du transformere ovenlysvinduet til en hyggelig, lille tagaltan med fuld ståhøjde. Denne unikke, innovative løsning fra Velux skaber derved udsyn fra gulv til loft, og gør det muligt at lade uderummet flyde sammen med boligen. Du kan derfor i ét forvandle din bolig fuldstændig og lade lyset strømme ind med Velux tagaltanen.

Velux Cabrio er en tagaltan, som består af en overdel og en underdel, hvorfor du kan både bruge Velux Cabrio som et ovenlysvindue og tagaltan. Tagaltanens overdel består af en tophængt udadgående ramme med greb i bunden, som gør det nemt at betjene det tophængte ovenlysvinduet på Velux Cabrio. Underdelen fungerer som en udskydelig tagaltan, som består af en bundhængt udadgående ramme med sideværn i form af gelænder og balustre. Få mest muligt ud af din bolig og køb din Velux Cabrio tagaltan i enten klarlakeret træ eller hvidmalet træ her på BygMax. 

 

Få mere lys ind i boligen med en Velux tagaltan

Få mere dagslys, frisk luft, frit udsyn og byd uderummet ind i boligen med en tagaltan fra Velux. Tagaltanen er en smart løsning til bl.a. boliger, hvor man ønsker at udnytte skunkpladsen bedst muligt og skabe mere sollys på boligens 1. sal. Det kunne eksempelvis også være mindre lejligheder, hvor man ønsker at få flere kvadratmeter og dermed skabe et “ekstra” rum med en god udsigt til de omkringliggende omgivelser. Med en Velux Cabrio kan du altså udvide rummet, skabe et “ekstra” rum eller sikre dig et stort lysindfald, uden tagaltanen tager noget gulvareal. Velux tagaltanen kræver ikke en større renovering og kan monteres på stort set alle skrå tage med en taghældningen mellem 35° og 53°.

Den øverste del af tagaltanen åbnes som et traditionelt ovenlysvindue og giver derfor gode muligheder for at lufte ud. Ydermere kan ovenlysvinduet vendes 180° rundt, så det er nemt at pudse og rengøre vinduets udvendige side. Ellers er der en ventilationsklap i vinduet, som sikrer frisk luft og ventilation, selvom vinduet er lukket, samt en integreret støv- og insektfilter, som tillader frisk luft at strømme ind, mens støv og insekter holdes ude. Derudover kommer Velux Cabrio tagaltanen med et 3-lags lavenergirude med ekstra lavt varmetab. Ruden har en indvendig laminering på 4 mm, som beskytter mod splinter, hvis ruden skulle gå i stykker. Den udvendige rude består af en 6 mm tyk hærdet glasrude, som giver en endnu større dæmpning støj fra trafik osv. 

Har du brug for solafskærmning til tagaltanen? Find et Velux gardin til Velux Cabrio her. Vælg mellem mange forskellige gardintyper såsom udvendige markiser eller rullegardiner med manuel eller elnet-/solcelledreven betjening til din tagaltan.  

 

Velux Cabrio pris

Hos BygMax kan du altid finde gode priser på Veluxs produkter, herunder Velux Cabrio tagaltan. Køb Velux Cabrio og tilføj mere dagslys og plads til din bolig med denne smarte Velux tagaltan. Denne unikke løsning giver dig både et ovenlysvindue og tagaltan i ét og samme produkt. Tag et kig på Velux Cabrio og køb en Cabrio tagaltan fra 22.500 kr. uden montering. Du kan også tilmeld dig vores nyhedsbrev, som udkommer cirka en gang i ugen. BygMax - alt til dit byggeri.