VVS artikler

Her finder du et bredt udvalg af alt indenfor VVS produkter. 

Alt fra badeværelse, køkken, varmesystemer, vandforsyning, rør og fittings til kloak, genvindingsanlæg, ventilation og tagrender.

Vi har VVS produkter fra alle de store producenter og kan levere det meste fra dag til dag.

Læs mere

Billige VVS artikler på BygMax.dk

VVS artikler omfatter alle byggematerialer og udstyr til arbejde med Vand, Varme og Sanitet. Hos BygMax finder du et stort udvalg af billige VVS artikler, som kan være med til, at dit køkken bad eller bryggers bliver lige som du går og drømmer om.

Uanset om du bor i Aalborg, Aarhus, Esbjerg eller København, så leverer vi hurtigt alle de VVS artikler, som du skal bruge. Hos BygMax finder du det største udvalg af VVS artikler til faste lave priser.

Her finder du alt inden for VVS produkter til badeværelset, både baderumsmøbler, brusekabiner, badekar, spakar, håndvaske, toiletter, brusearmaturer og vandhaner. Vi fører alle de kendte kvalitetsmærker, som Ifö, Gustavsberg, Scanbad, Grohe, Børma, Vola og Cassøe.

Skal dit køkken moderniseres, så finder du alt i køkkenarmaturer, køkkenvaske og affaldssystemer, som kan gøre dit nye køkken endnu mere funktionelt. Har du eksempelvis overvejet at få monteret en vandhane i køkkenet, som du kan tappe iskoldt danskvand eller spilkogende varmt vand direkte fra? Det kan du med GROHEs smarte Blue og Red serie.

Du finder et stort udvalg af vandhaner til både køkken, badeværelse og haven. Uanset om du er til stål, messing, klassisk udseende eller moderne design, så har vi en vandhane, som passer til dit køkken eller bad.

Hold varmen i en kold tid med BygMax. Vi sælger alt inden for varmesystemer, som gasfyr, varmepumper, solvarme og gulvvarme på enten vand eller el samt varmtvandsbeholdere. Du finder også alle VVS produkter til montering og styring af husets varmesystem.

Her finder du også det største udvalg af radiatorer fra Thor, Hudevad og Unite. Vi har alle tænkelige størrelser, så du kan få den radiator, som passer helt perfekt under vinduet eller et andet sted. Vi har også et stort udvalg af smarte termostater. Danfoss Living systemet giver dig fuld kontrol over varmen i huset fra et centralt sted eller fra din mobil eller tablet. Samtidig kan systemet være med til at sænke husets varmeforbrug med helt op til 23%.

Skal du lægge nye trægulve, og vil have gulvvarme under gulvene, så finder du mange forskellige typer gulvvarmeplader her på siden. Pladerne har profilerede spor, der gør det muligt at lægge gulvvarmeslangerne under et trægulv.

Vi har samtidig alt i rør og fittings til arbejde inden for VVS. Med et stort udvalg af både almindelige sorte stålrør, galvaniserede rør, rustfri rør og kobberrør, finder du med sikkerhed det du skal bruge til dit projekt.

Inden for VVS artikler finder du også alt hvad du skal bruge for at sikre god ventilation på badeværelset, i køkkenet eller kælderen. Vi har både små ventilatorer til badeværelset og energibesparende varmegenvindingsanlæg, der giver god ventilation i hele huset og en besparelse på varmeregningen.

Du finder også et stort udvalg af produkter til afledning af vand uden for husets fire vægge. Vi har alt fra tagrender til kloak og drænrør, kabelrør samt pemrør og meget mere. Skal du lave omfangsdræn omkring dit hus, så finder du både drænrør og regnvandsfaskiner samt alt i fittings her. Du finder selvfølgelig også de klassiske orange PVC kloakrør til faste lave priser her på siden.

BygMax giver dig det største udvalg af billige VVS artikler og du kan være sikker på hurtig levering samt god kundeservice med hurtigt svar.