VVS artikler

Her finder du et bredt udvalg af alt indenfor VVS produkter. 

Alt fra badeværelse, køkken, varmesystemer, vandforsyning, rør og fittings til kloak, genvindingsanlæg, ventilation og tagrender.

Vi har VVS produkter fra alle de store producenter og kan levere det meste fra dag til dag.

Læs mere

Billige VVS-artikler hos BygMax

VVS er en forkortelse af Ventilation, Vand og Sanitet, og det er lige præcis de produkter, du finder i denne kategori. Hos BygMax finder du et stort udvalg af billige VVS-artikler, du kan bruge til at bygge dit køkken, bad eller bryggers, så det bliver lige som du går og drømmer om.

Uanset hvor du bor, så leverer vi hurtigt, og her på siden finder du et stort udvalg af VVS-artikler til faste lave priser.

Renover køkkenet med de rette VVS-artikler

Skal køkkenet moderniseres, så finder du alt i køkkenarmaturer, køkkenvaske og affaldssystemer, som kan gøre dit nye køkken endnu mere funktionelt. Har du eksempelvis overvejet at få monteret en vandhane i køkkenet, som du kan tappe iskoldt danskvand eller spilkogende varmt vand direkte fra? Det kan du med GROHEs smarte Blue serie.

Hos BygMax finder du et stort udvalg af VVS-artikler som vandhaner til både køkken, badeværelse og haven. Uanset om du er til stål, messing, klassisk udseende eller moderne design, så har vi en vandhane, som passer til dit køkken eller bad.

Skal du bruge en køkkenvask, så finder du et stort sortiment af vaske fra kendte mærker. Vi har single og dobbelt-vaske, køkkenvaske med/uden afløbsbakke, og vaskene fås i materialer som porcelæn, rustfrit stål, med mere. I køkkenkategorien finder du et stort udvalg af VVS-artikler til køkkenet!

VVS5
Ventilation1

Køb nye VVS-artikler og spar på varmen

Er det svært at holde varmen, kan det være du skal have opdateret dine VVS-artikler. Hos BygMax finder du alt inden for varmesystemer, som gasfyr, varmepumper, solvarme og gulvvarme. Vi har endda VVS-artikler til montering og styring af husets varmesystem.

Et populært VVS-artikel til at holde varmen er radiatorer og her hos BygMax finder du et kæmpe udvalg fra kendte mærker som Thor, Hudevad og Unite. 

Til at regulere varmen har vi også et stort udvalg af smarte termostater. Danfoss Living systemet giver dig fx fuld kontrol over varmen i huset fra et centralt sted eller fra smart device.

VVS-artikler- Køb billige rør og fittings

Rør og fittings spiller en afgørende rolle i dine VVS-artikler. Disse komponenter udgør forbindelserne, der sikrer, at vand og gasser transporteres sikkert i vores hjem og bygninger. Fittings er de elementer, der bruges til at forbinde rør, og de fås i forskellige former og størrelser, så de kan tilpasse specifikke behov.

Det rigtige valg af rør og fittings er afgørende for at opnå en pålidelig og lækagefri installation med dine VVS-artikler. Materialer som kobber, PVC, PEX og rustfrit stål bruges ofte til rør, og de har forskellige egenskaber og anvendelsesområder.

Uanset om det drejer sig om reparation, vedligeholdelse eller installation af nye VVS-artikler, er det vigtigt, at man vælger de rigtige rør og fittings for at sikre effektivitet og holdbarhed. Med den rette kombination af rør og fittings kan du opnå en problemfri og pålidelig løsning af dine VVS-artikler.

Skab behagelig ventilation med VVS-artikler

Hos BygMax tilbyder vi billige VVS-artikler til ventilationen af boliger og badeværelser. Vores sortiment inkluderer ventilationsanlæg, ventilationsrør og ventilationsriste.

Rigtig ventilation er afgørende for at opretholde et sundt indeklima, da manglende ventilation kan føre til opbygning af fugt og CO2 samt potentielle problemer som fugt i konstruktionen og skimmelsvamp.

For rum med høj fugtighed, som badeværelser og kældre, er VVS-artikler som loftventilatorer en ideel løsning. Disse ventilatorer kan styres baseret på luftfugtighed eller en indbygget timer og er effektive til at fjerne overskydende fugt.

Vi har alle de nødvendige VVS-artikler, herunder ventilationsrør og ventilationsriste, og de har produkter fra anerkendte producenter som Genvex, DUKA og Air Connection. Uanset boligens struktur og ventilationstype finder du alt, hvad du har brug for til installationen på BygMax til faste, konkurrencedygtige priser.

VVS_3
VVS2_rettet

VVS artikler- Skab behageligt indeklima med gulvvarme

Skal du lægge nye trægulve og vil have gulvvarme, så finder du mange forskellige typer gulvvarmeplader her på siden. Pladerne har nemlig profilerede spor, der gør det muligt at lægge gulvvarmeslangerne under et trægulv.

Vi har et kæmpe sortiment af gulvvarmeplader fra bl.a. Sundolitt, Roth, Nordic og Jackopor. Her finder du også VVS-artikler som pex-rør, hvor selve varmerørene er lavet af plastik. Fordelen ved plastikrør er, at de ikke ruster, og der opstår derfor heller ikke lige så ofte brud på disse VVS-artikler. 

Køb dine VVS-artikler hos BygMax

BygMax giver et kæmpestort udvalg af billige VVS-artikler, hvor du kan være sikker på hurtig levering samt god kundeservice. Og står du over et større renoveringsprojekt, kan du oprette en prisforespørgsel, og så vil vores sælgere forsøge at sammensætte en knivskarpt tilbud til dig! Og det behøver ikke kun være VVS-artikler!