Baderumsmøbler

Baderumsmøbler fra blandt andre Nordic-Bad, Johansen, Ifø og Gustavberg i forskellige designs, typer og farver. 

Læs mere

Baderumsmøbler – badeværelsesskabe til opbevaring 

Et badeværelse skal være både funktionelt, flot og have gode løsninger til opbevaring. Det er derfor nødvendigt med baderumsmøbler, som både kan tåle hverdagens slid, men som også giver et flot udtryk til rummet. 

Hos BygMax finder du et stort udvalg af badeværelsesskabe til opbevaring i forskellige stilarter og designs, der kan kombineres på kryds og tværs samt badeværelsestilbehør såsom skuffeindretning og greb. 

 

Baderumsmøbler – spejle og badeværelsesskabe i forskellige designs 

Når man skal indrette sit badeværelse, så er det nødvendigt med praktiske og funktionelle skabe uanset hvor meget eller lidt plads, man har at gøre godt med. Man bør derfor nøje overveje opbevaringsbehovet, design og rummets indretningsmuligheder, når man vælger skabe til badeværelset. Vælg mellem mange forskellige designs og funktionelle produkter, som passer til alle typer af behov og ønsker: 

Højskabe til badeværelse: Et højskab er ideelt, hvis man ønsker at udnytte højden i rummet – specielt hvis man har et lille badeværelse. Højskabet giver både rummelig opbevaring til fx håndklæder og et nemt overblik over diverse produkter. Vælg eventuelt et hængende højskab for at opnå mere gulvvplads og et let udtryk til rummet.

Underskabe: Underskabe med dybe rum giver god opbevaringsplads. Underskabene kommer både med skuffer og låger, men specielt underskabe med skuffer har i de seneste år været populært. Underskabe med skuffer optimerer både pladsen samt gør det nemt at holde orden, da det er nemt at skabe sig et overblik over skuffens indhold. 

Vaskeskabe: Vaskeskabe minder meget om et underskab, hvor den eneste forskel er, at vaskeskabet kommer med tilhørende vask. Badeværelsesskabet passer derfor perfekt til vasken, hvilket betyder, at sektionen kommer til at fremstå som en harmonisk helhed. Derudover kan man med et vaskeskab både gemme installationen fra vasken væk samt give ekstra opbevaring til badeværelset sammenlignet med, hvis man kun havde en vask. 

Overskabe til badeværelse: Overskabe er velegnede til et badeværelse, hvor der er vægplads. Et overskab kan både udnytte pladsen bedst mulig og give ekstra opbevaring samt gulvplads. Vælg eksempelvis et skab uden greb, hvis du ønsker et helt enkelt skab, som ikke dominerer væggene i rummet. 

Spejlskabe: Et spejlskab forener flere funktioner, da skabet både fungerer som spejl og opbevaring. Spejlskabet kan derfor bruges som spejl, når det er lukket, men det giver også ekstra opbevaring og let adgang til de ting, som man bruger dagligt. Da et spejlskab ofte er smalle i dybden, så kan man placere de forskellige badeværelsesartikler på række og dermed let få et overblik. Derfor er et spejlskab en god kombinationsløsning til fx det lille badeværelse, da det både giver opbevaringsplads og samtidigt skaber et visuelt større rum sammenlignet med et almindelige overskab. Spejlskabet kommer både med og uden LED lys.

Vælg eksempelvis badeværelsesskabe med samme design for at skabe symmetri i badeværelset.  

 

Badeværelsestilbehør: 

Skuffer og skabe kan indrettes og designes på mange forskellige måder. Med forskelligt badeværelsestilbehør kan du med vores udvalg af lysløsninger, spejle, indsatser til skuffen og greb skabe det ekstra lys, hyggelige rumfornemmelse eller funktionalitet.  

Belysning: Belysning på et badeværelse er vigtigt, specielt belysning ved spejlet. Du kan derfor vælge mellem et spejl med indbygget lys, indbygningsspot i loftet eller vælge at placere lamper over eller ved siden af spejlet. Det er vigtigste er, at lyset er jævnt. De andre belysningsområder i badeværelset har mindre betydning, men der skal dog tages højde for belysning monteret i eller omkring særligt brusenichen, da særlige sikkerhedsforskrifter skal overholdes grundet fugt og/eller vandstænk. 

Spejle: Et spejl er næsten uundværligt på et badeværelse, da det både er funktionelt og et dekorativt element, men det kan også få et rum til at fremstå større. Vælg mellem runde eller firkantede spejle i forskellige højder og bredder med eller uden belysning. Køb eventuelt en varmeplade til spejlet, som skal påklæbes bagpå spejlet, hvis du vil undgå dug på spejlet.   

Indretning til skuffer og skabe: Den rette skuffeindretning sikrer et bedre overblik, som både sparer dig tid på at lede og gør det nemt for at dig at organisere tingene praktisk i skuffen. Skuffeindretning er derfor en lille detalje, som kan gøre den stor forskel. En rumdeler til skuffer og skabe bidrager fx til, at du udnytter dine skuffer og skabe optimalt samt hjælper dig med at holde styr og orden på diverse badeværelsestilbehør og produkter. For at sikrer orden i skufferne kan specielt gummimåtter forhindre badeværelsesskuffernes indhold i at rutsje rundt. 

Greb og knopper: Med forskellige greb og knopper kan du skabe lige præcis det udtryk, som du ønsker. For eksempel kan du opgradere dine gamle badeværelsesmøbler med nye greb og skabe fine detaljer. Du kan finde knopper og greb i forskellige stilarter lige fra de mere klassiske og solide til mere moderne i fx messing eller kobber. 

 

Billige badeværelsesmøbler 

BygMax tilbyder et stort udvalg af badeværelsesmøbler, herunder forskellige badeværelsesløsninger såsom højskabe, overskabe, vaskeskabe og spejlskabe samt badværelsestilbehør. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, som udkommer cirka en gang i ugen, eller hold øje under ’Ugens hammerslag’ for gode tilbud. BygMax – alt til dit byggeri.