Scanbad

Udnyt pladsen i dit badeværelse optimalt med baderumsmøbler fra Scanbad. Minimalistisk og skandinavisk design for baderumsmøbler giver dig mulighed for at sætte personligt præg på resten af badeværelset.
Husk tilbehør samt plejemidler. Find den rigtige løsning til dit badeværelse og lad os hjælpe dig videre.

Læs mere

Scanbad baderumsmøbler

Scanbad designer og producerer baderumsmøbler af højeste kvalitet i flere prisklasser. Med et baderumsmøbel fra Scanbad, får du spændende dansk design kombineret med gennemtænkt funktionalitet. Scanbad er specialister i badeværelsesinventar og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra deres filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, men også funktionelt. Scanbad har de sidste 35 år udelukkende produceret badeværelsesmøbler, og derfor er deres produkter skabt til formålet og til at tilbringe mange år i dit badeværelse.

 

Scanbad Delta

Scanbad Delta er en serie af eksklusive baderumsmøbler, som vil passe ind i ethvert badeværelse. De mange skabsvarianter og spejlløsninger giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på indretningen. Sæt prikken over i’et med praktisk og funktionelt tilbehør til skuffer, skabe og vægge.

Vaskene med Solid surface, er fremstillet af et stærkt kompositmateriale med en tæt og rengøringsvenlig overflade. Delta porcelænsvaske består af ægte sanitetsporcelæn, som er et stærkt keramisk materiale med glasur. Når det brændes ved over 1200 grader, smelter glasuren til en hård, glat, blank og rengøringsvenlig overflade.

Delta skabe og låger er fremstillet i 16 mm og 18 mm MDF plade, der er belagt med en robust. Skuffer og skabslåger lukkes blødt og lydlyst og kan justeres i tre retninger på de solide hængsler. Delta spejlene fås med integreret LED-belysning eller med forskellige eksterne lamper. Alle spejle leveres inklusiv vægbeslag til montering. Tilvalg af varmefelt til reduktion af dug på spejlet kan købes til udvalgte modeller. Delta leveres med et standardgreb i krom, der er inkluderet i prisen.

Der ydes 5 års garanti mod fabrikationsfejl. Garantien gælder kun ved normal brug.

 

Scanbad Multo

Scanbad Multo+ serien er en af Scanbads bedst sælgende serier, og byder på et bredt sortiment af baderumsmøbler, der kan tilpasses ethvert behov. Multo+ vaskeskabe fås i tre modeller, med låger, træskuffer eller metalskuffer, og i fire flotte farver og træ-dekors, højglans hvid, sort struktur, pine grey og grå dekor. 

Vaskeskabene fås med forskellige håndvaske i porcelæn eller helstøbt marmor. Scanbad Multo porcelænsvaske består af ægte sanitetsporcelæn, som er et stærkt keramisk materiale med glasur. Når det brændes ved mere end 1200 grader, smelter glasuren til en robust, glat, blank og rengøringsvenlig overflade.
Vaskeskabene kommer i bredder fra 50-120 cm og forskellige dybder, så det er muligt at finde en løsning selv til de helt små badeværelser og toilletter.

Scanbad Multo+ seriens vaske fås i tre borddybder. UNO, LUDO og LOTTO er scanbads small-vaske til skabsdybden 35 cm, mens MIKADO og LOTTO XL er mudium vaske til skabsdybden 44 cm. Til det store badeværelse findes også SIMONE og CASINO vaskene i large til skabsdybden 49 cm.

Tjek også Multo+ seriens funktionelle spejl- og spejlskabsløsninger med energibesparende LED-belysning i form af integrerede lysfelter og moderne, eksterne lamper eller lyspaneler, eller matchende overskabe og højskabe.

 

Køb Scanbad Multo og Scanbad Delta på BygMax.dk

Her på BygMax finder du et stort udvalg af toiletter, badekar, spakar, brusekabiner, vandhaner og meget mere til dit badeværelse. Og intet badeværelse uden et badeværelsesmøbel. Med Scanbad møbel pakker får du skabe og vask, der passer perfekt sammen, og du kan kombinere det med det store udvalg af tilbehør fra Scanbad. Se også Scanbads udvalg af brusekabiner og brusevægge, som du også finder billigt her på BygMax.dk

 

Se hvordan Scanbad baderumsmøblerne monteres i denne video