Brusearmatur og tilbehør

Brusearmaturer fåes i mange forskellige designs, og her finder du et stort udvalg af forskellige armaturer til badeværelset. Alle vores brusebatterier, badetermostater og armaturer er i høj kvalitet og har lang tids garanti. Shop brusehoveder med forskellige strålemønstrer, og kombiner det eventuelt med en slange og stang i et brusesæt. Herunder kan du se de forskellige løsningsforslag, uanset hvad du måtte have af ønsker til dit badeværelse. Vores udvalg er sorteret efter mærke, så det er nemt at finde lige det, du skal bruge, hvad enten du vil koordinere med badeværelsets andre installationer eller blot vil udskifte enkelte elementer. 

Læs mere

Badeværelset er for mange et centralt rum, hvor der bliver brugt meget tid. Derfor er det også vigtigt, at det er funktionelt og lækkert. På BygMax kan du finde alt, hvad du har brug for til at gøre dit badeværelse til netop det slags rum, du ønsker. Minimalistisk design og funktionalitet eller overdådig luksus? Vi har det hele, også alt derimellem. 
Shop lækre armaturer og brusesystemer eller enkeltdele som en håndbruser eller en ny slange fra de bedste producenter i verden. Vi ved, vores kunder går op i kvalitet, så derfor finder du kun det bedste på BygMax.dk
Samtidig har vi badeværelsesprodukter i enhver prisklasse, så alle kan være med uden at gå på kompromis med hverken design, kvalitet eller komfort. Alle fortjener den bedste badeoplevelse, og den starter her!