Gustavsberg

Badeværelsesarmaturer i rendyrket, nordisk design fra svenske Gustavsberg, der tilbyder nyskabende badeværelsesløsninger.

Armaturerne er designet til at gøre hverdagen nemmere og mere afslappende. Fokus er på høj kvalitet og smarte funktioner.

Læs mere
pr. side

1 Varer

Faldende orden
  1. Gustavsberg G3  brusesystem med rundt hoved-og håndbruser og teleskoprørGustavsberg G3  brusesystem med rundt hoved-og håndbruser og teleskoprør
pr. side

1 Varer

Faldende orden

Gustavsberg tilbyder smarte produkter til hele badeværelset af høj kvalitet i funktionelt, nordisk design. Der er produkter i alle prisklasser i høj kvalitet, der garanterer lang holdbarhed. Gustavsbergs produkter er kendetegnet ved at være innovative og smarte, som fx de vand- og energibesparende armaturer og smudsafvisende overflader. 

Godt for miljøet - og for økonomien

Gustavsbergs produkter er udviklet til at minimere energi- og vandforbruget. Det er selvfølgelig godt for miljøet og vores CO2-aftryk, men det betyder også, at du ved nedsat forbrug kan spare penge på både vand- og energiregningen. Med et mindre vandforbrug, skal der opvarmes mindre vand, hvilket også medføre en minimering af energiforbruget. Desuden er Gustavsbergs produkter udviklet til lang holdbarhed. Det gør dem billige at eje, fordi du kan have glæde af dem i mange år. 

Et Gustavsberg-armatur er ikke bare et almindeligt blandingsbatteri – det er et gennemdesignet produkt, der, uanset type, indeholder vandbesparende teknik. Det hjælper miljøet og giver dig flere penge mellem hænderne. Kvaliteten og designet er naturligvis i top - både på brusearmaturer og håndvaskarmaturer - nøjagtigt som på alle Gustavsbergs øvrige produkter. Det er smart for både dig og for miljøet.

Hos Gustavsberg går funktion og design hånd i hånd. Med Nautic-serien træder dette ekstra meget frem i udviklingsprocessen. Serien er nemlig udviklet i samarbejde med både installatører og forbrugere, hvilket har gjort Nautic til Gustavsbergs mest funktionelle badeværelsesserie nogensinde. Produkterne er smarte funktioner og tekniske finesser, der gør livet lettere for både forbrugere og installatører. 

Slip kreativiteten fri

Med Gustavsberg får du kvalitetsbrusere med de smarteste funktioner. Og så er der rig mulighed for at skabe dig netop det badeværelse, du ønsker. Hold det klassisk og tidsløst med et flot brusersæt i krom, eller slip farver fri og gå på opdagelse i Gustavsbergs Coloric-serie, der byder på brusersæt i skønne farver. Ligemeget om du vælger et system i krom eller farve, så er kvaliteten i top og badeoplevelsen i særklasse med smarte funktioner. Giv badeværelset et personligt præg med flotte farver og eksklusive materialer fra Gustavsberg.