Unidrain afløb

Unidrains gulvafløb er en elegant og funktionel løsning til bruseniche og vådrum. Uanset om det er det velkendte linjeafløb eller det pladsbesparende hjørneafløb, får rummet et stilfuldt og 100% vandtæt afløb, der passer perfekt ind i alle konstruktioner.

Læs mere

Unidrain afløb

Har du bestemt dig for, at afløbet i din bruseniche ikke skal være den traditionelle kvadratiske gulvafløb, som placeres midt i nichen, så er du landet det rigtige sted.

Unidrain gulvafløb til indbygning helt op mod væggen, blev udviklet i 2003 af den danske arkitekt Claus Dyre, der havde tegnet mange badeværelser og hver gang blev mødt af samme udfordring: at skulle bryde store, smukke fliser i bruseområdet for at få afløbet til at passe. Det førte til udviklingen af verdens første afløbssystem, der var designet og godkendt til montering langs væggen, og som fik navne Unidrain.

Unidrain er med tiden vokset til at blive en af de mest kendte producenter af afløbsløsninger og produktsortimentet er samtidig vokset. Derfor er Unidrains gulvafløb anvendelige inden for alle typer byggeri fra renovering og nybyggeri samt til både privat og offentligt byggeri. Alle Unidrain produkter er udviklet af danske arkitekter og designere, der har arbejdet tæt samarbejde med eksperter i vådrumsteknik og kloakering. Det sikrer dig et afløb, der er både smukt og funktionelt.

 

Linjeafløb eller hjørneafløb?

Unidrains producerer smarte gulvafløb i rektangulær eller trekantet udformning, der kan monteres helt op af væggen i brusenichens hjørne. Det gør det både nemmere at støbe et gulv med korrekt og tilstrækkeligt fald mod risten, og giver en pænere flisebelægning på gulvet, som ikke brydes af en stor rist midt i gulvet. Samtidig kan du tilpasse Unidrain afløbet med riste med et mønster, som passer stilen på dit badeværelse.

De rektangulære gulvafløb kan placeres både mod væggen eller som en fritliggende løsning. Uanset hvilken løsning du vælger, så er Unidrain gulvafløbet udstyret med Unidrains særlige, patenterede flanger, der sikrer at afløbet er 100% vandtæt. Unidrain afløbene fås både med 1 vægflange til montering på bagvæg midt i gulv, og med sideflanger, der gør det montering i hjørner helt tæt.

De trekantede hjørneafløb fra Unidrain er en smart pladsbesparende løsning til mindre brusenichen og til brusenicher, hvor et gulvafløb monteret i hjørnet givet symmetri og en mere harmonisk belægning med gulvfliser og klinker.

 

Unidrain Highline gulvafløb med ”skjult” rist

HighLine er en eksklusiv og prisvindende designserie fra Unidrain. I Unidrain Highline er risten erstattet af et lukket panel, der både fås i stål eller som den diskrete løsning, kaldet Custom. Ved Custom løsningen klæbes en tilskåret gulvflise magen de resterende gulvfliser. Det giver et næsten "usynligt" afløb og en mere ubrudt gulvflade. HighLine serien til dig, der vil have et badeværelse, hvor der virkelig er kælet for detaljerne.

Highline panelerne fås til de forskellige længder Unidrain rammer, da det kun er risten, som adskiller denne serie fra de resterende Unidrain afløb.

 

Unidrain rammer, riste og vandlås til lav pris

Her på BygMax.dk finder du alt i afløbsrør og gulvafløb til dit badeværelse eller bryggers. Køb Unidrain rist, afløbsskål og vandlås sammen med alt hvad du ellers skal bruge af byggematerialer og VVS artikler til dit byggeprojekt på ét sted og få alt leveret til din adresse inden for få dage.