Armatur

GROHE producerer køkkenarmaturer i tidsløst design, der er udviklet til at holde hele livet.

Armaturer i forskellige størrelser samt til forskellige behov - f.eks. armaturer med udtrækkeligt udløb og armaturer med høj tud, der er ideel til fyldning af store gryder. Med det innovative Minta Touch-armatur kan du aktivere eller slukke vandet blot ved berøring med f.eks. hånd, håndled eller underarm, hvilket sikrer dig en ren vandhane, selv når dine hænder er snavsede.  

Se også vores udvalg i Grohe produkter til bad her

31 vare(r)

31 vare(r)

GROHE

GROHE er gennem 70 år en af de førende producenter af armatur til køkken og bad. GROHE, der er kendt for brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed, arbejder i mange stilarter og designs, der sikrer et køkkenarmatur, der falder i din smag.

GROHE's armaturer er af god kvalitet, der holder hele livet. Armaturerne gennemgår omfattende levetidstest for at sikre at produkterne fungerer perfekt i mange år. Desuden sikrer GROHES reservedelsgaranti, at det er muligt at få en reservedel til et produkt 10 år efter produktet er udgået (15 år for skjulte dele).

GROHE opfattes blandt branchefolk som 'Masters of Technology' på grund af de banebrydende innovationer, udsøgte designs og prisbelønnede armaturer som de skaber. Med en kombination af avanceret håndværk og en banebrydende tilgang til effektivt teamwork og processer, tager GROHE's håndværksmestre føringen i at udvikle, designe og fremstille et fremragende produktsortiment - alt imens test og finjustering af hvert stykke sikrer fortsat kundetilfredshed. GROHE produkter overrasker igen og igen forbrugerne med unikke features, som alle giver ‘Pure Freude an Wasser’

Du mærker med det samme forskellen, når du bruger et GROHE produkt.

 

GÅ IKKE GLIP AF DET NÆSTE TILBUD!

nyheder, inspiration, rabatter og meget mere ...

DIN MAIL