Franke

Køkkenvaske fra en af verdens største producenter af køkkenvaske, schweiziske Franke. Vælg mellem stålborde med to vaske i forskellige størrelser eller frie køkkenvaske i både firkantede og runde design. Franke producerer køkkenvaske i rustfrit stål, porcelæn, Tectonite og Fragranit

1-48 of 177

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tilpas din søgning:

Skjul sorteringsmuligheder

Farve

Overflade

Type

1-48 of 177

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Franke producerer vaske, hvor køkkenindretningen spiller en vigtig rolle. Franke er på forkant med udviklingen og forskning af nye produkter. Udover et balanceret samspil mellem udseende og funktionalitet, har Franke også fokus på innovation, materialevalg og stilarter til deres produkter.

Mere end bare bukket stål

Franke blev stiftet i 1911 og producerede deres første køkkenvaske i 1925. Siden da har de udviklet og innoveret, og er altid på forkant med design og funktionalitet.

Design og indretning betyder mere for os end nogensinde før, og det gælder også vores installationer. Køkkenvasken er ikke blot en brugsgenstand længere, men en del af køkkenindretningen, og design spiller derfor en stor rolle for mange. 

Franke er kendt for deres køkkenvaske i rustfrit stål. Netop rustfrit stål er specielt velegnet til køkkenvaske, da stålet er ekstra modstandsdygtigt overfor rust, pletter og korrosion. Med daglig rengøring med en opvaskebørste og opvaskemiddel holder du nemt din stålvask flot. 

Franke er en af verdens største producenter af stålvaske, og de har meget høje kvalitetskrav. Deres rustfrie stål er af førsteklasses kvalitet, så det nemt kan klare hverdagens brug. Så kan du være gald for din køkkenvask i meget lang tid.

Se vejledning for pleje og vedligeholdelse af rustfrit stål.

Tectonite

Tectonite er er nyt innovativt glasfiber materiale specielt udviklet af Franke til brug i produktion af køkkenvaske. Materialet er utrolig let, stærkt og har en silkemat struktur i overfladen. Tectonite coatingen gør overfladen meget robust og hårdfør overfor ridser og skrammer.

Glasfiber materialet i Tectonite vaskene gør dem utrolig salgfaste. Spidse og tunge genstande kan permanent skade overfladen, hvis de rammer direkte ned i vasken med stor kraft. Skaden vil dog typisk kun være af overfladisk og kosmetisk karakter – risikoen for, at en Tectonite køkkenvask revner og ødelægges er derfor mindre end ved andre materialer.

Se vejledning for pjele og vedligeholdelse af Tectonite.

Fragranit

Fragranit er et optimalt blandingsprodukt af ca. 80% quartz granulat og 20% akryl. Fragranit vaskene er meget varmebestandige og quartzen gør overfladen meget robust, hvilket betyder, at overfladen er utrolig hårdfør over for ridser og skrammer. Dette skyldes, at quartz er det 4. hårdeste materiale i verden, kun overgået af Topaz, Rubin og Diamant. Akrylen giver vasken elastitet, således vasken ikke revner ved slag og stød ved almindelig brug.

Se vejledning for pleje og vedligeholdelse af Fragranit.

Porcelæn

Porcelænsvaske er blevet anvendt i mange år i køkkenet, og giver et traditionelt look. Vaskene tåler høje temperaturer, og overfladen er coated med en smuds- og vandafvisende "ceramic plus" behandling, som letter den daglige rengøring af vasken.

Frankes porcelænsvaske er produceret ved en hård porcelænsbrænding som gør overfladen ekstra stærk, men samtidig medfører den hårde brænding også øgede udfordringer med hensyn til sorte streger fra gryder, bestik og andre metalgenstande på overfladen. Sorte streger er dog kun af kosmetisk betydning. Der kan med succes anvendes keramik viskelæder til fjernelse af disse.

Den hårde porcelænsbrænding gør overfladen meget modstandsdygtig mod stød og slag, men spidse og tunge genstande kan permanent skade vasken, hvis de rammer ned på vasken med stor kraft. 

Se vejledning for pleje og vedligeholdelse af porcelæn