Danfoss Living Eco og Living Connect termostater

Termostater, ventiler og andet tilbehør fra Danfoss Living Eco, Living Connect og Danfoss Link. Med Danfoss' Living får du enkel og smart styring af varmen i dit hjem, hvilket optimerer varmeforbruget og giver energibesparelse på op til 23%.

Læs mere

Smart varmestyring med Danfoss Living

Danfoss Living er smart varmestyring til dit hjem. Med Danfoss’ termostater Living Eco eller Living Connect får du den smarteste og mest energieffektive styring af temperaturen i dit hus. Med Danfoss Living kan du indstille dit hus til selv at regulere temperaturen, og sikre at der altid er varmt, når der er behov for det, og at der spares på varmen, når der ikke er behov for det. Om natten, når vi sover, og om dagen, når vi er på arbejde, kan varmen sænkes til eksempelvis 18 grader i de rum, som ikke bruges, og systemet indstilles til at der skrues op for varmen før du står op eller kommer hjem. Muligheden for at opsætte programmer for hævning og sænkning af temperaturen muliggør en energibesparelse på helt op til 23%.

Med en Danfoss Living Eco termostat kan du styre varmen i dit hus fra din mobil, og opsætte automatisk hævning eller sænkning af temperaturen på bestemte tidspunkter. Danfoss Living Eco har et smart integreret display, som kan drejes 180 grader, hvilket gør det muligt at aflæse temperaturen fra flere vinkler. Skal du hurtigt regulere varmen, kan du også gøre det manuelt ved at bruge drejehjulet på termostaten til at indstille den ønskede temperatur.

En Danfoss Living Eco termostat er utrolig nem at montere. Du fjerner først din gamle termostat, som nemt afmonteres ved at dreje den inderste sorte ring mod uret, og trække forsigtigt i termostaten. Efter du har fjernet den gamle termostat, finder du den rette adapter til montering af den nye Danfoss Licing Eco termostat. Adapteren monteres og den nye Danfoss Eco termostat sættes på og drejes i urets retning, indtil der høres et klik. Download nu Danfoss Eco appen og indstil din termostat fra din telefon eller tablet.

Du kan også vælge Danfoss Living Connect, der er elektriske termostater, som kan styres både fra din mobil eller tablet, og fra et berøringsfølsomt display, som kan monteres på en væg. Med Danfoss link kan du forbinde gulvvarmereguleringen Danfoss HC Gulvvarmemaster, FT gulvtermostater og Danfoss Icon rumtermostater til samme system. Det giver dig mulighed for at forbinde forskellige typer trådløse Danfoss termostater i ét samlet system, så du får fuld kontrol over hele husets varmestyring fra din telefon eller et centralt sted i huset.

Med Danfoss Living Connect termostater får du mange smarte funktioner, som frostsikring, selvlæring af opvarmning og ikke-opvarmningsperioder, temperaturbegrænsning, automatisk registrering ved åbent vindue eller dør og børnesikring. Living Connect termostaterne kører på 2 stk AA batterier og har en levetid på op til 2 år.

Danfoss Link Connect termostaterne passer til Danfoss’ standard fremløbsventiler, RA, RAV, RAVL og RTD samt andre fremløbsventiler (M30x1,5) som TA, Heimeier og lignende.

Hos BygMax finder du Danfoss Living samt et stort udvalg af radiatorer samt termostater og tilbehør.