Roth gulvvarme

Roth er en anerkendt producent af bl.a. gulvvarmesystemer, der tager højde for det nordiske marked og klima. Roth gulvvarme har et bredt sortiment lige fra gulvvarmeslanger, gulvvarmeplader til komplette pakker til gulvvarmestyring. Find også Roth gulvvarmeshunte til at styre temperaturen optimalt, hvor varmekilden har en højere fremløbstemperatur end gulvvarmen skal bruge. Shunten kan hente vandet i varmekilden, så primærpumpen muligvis kan undværes eller alternativt yde et lille primærtryk. Er du på udkig efter termostater til styring af gulvvarmen, forhandler vi også Roth rumtermostater, som gør det muligt at styre temperaturen i hvert enkelt rum efter dit behov via telefonen eller ipad. Du er derfor sikret maksimalt komfort og fleksibilitet.

Læs mere

Roth gulvvarme sikrer dig en lav byggehøjde

Roth startede med at producere gruekedler og metalvare, men skiftede retning og har nu i mere end 40 år produceret gulvvarme- og brugsvandssystemer. Alle Roth produkter er hovedsageligt produceret i Tyskland, så du er derfor garanteret tyske kvalitetssystemer. 

Hos BygMax tilbyder vi et bredt udvalg af gulvvarmesystemer fra Roth, som tilbyder alt lige fra gulvvarmeslanger til komplette gulvvarmepakker inklusiv trådløs rumtermostater, varmefordelingsplader, cirkulationspumper og alt tilbehør til 20 mm gulvvarmeslanger. Find også Roth gulvvarmeplader, som sikrer en lav byggehøjde, hurtig reaktionstid, høj komfort og lavt energiforbrug, og som kan bruges til eksisterende gulvbelægninger og undergulve af beton, spånplader eller lignende. 

Få Roth gulvvarmestyring med trådløs regulering

En af Roths mest populære løsninger er deres Grab and Go pakker til Roth gulvvarmestyring, som er en komplet pakke med alt du skal bruge, når du skal tilslutte gulvvarmeslangerne til gulvvarmestyring. Du er derfor sikret, at alt passer sammen og dermed får en hurtigere arbejdsproces. Pakkerne fås fra 2 til 8 rum og kan anvendes til mange forskellige typer af arbejdsopgaver - både renovering af ældre boliger samt nybyggeri. De komplette Roth gulvvarmestyringspakker indeholder: 

  • Roth ShuntUnit
  • Roth trådløs rumtermostater
  • Roth kontrolenhed
  • Roth termomotor 230V 
  • Roth fordelerkoblinger til 20 mm gulvvarmerør. 

Obs: Til Roth gulvvarmestyring medfølger der ikke gulvvarmeslanger, så de skal tilkøbes ved siden af.

Roth Touchline rumtermostat, som også er inkluderet i den samlede Roth gulvvarmestyringspakke, gør det muligt at regulere temperaturen i hvert enkelt rum, så du er altid har en behagelig temperatur indendørs. For eksempel kan det være ideelt at sænke temperaturen, når solen brænder gennem vinduerne, når du ikke er hjemme eller hvis mange mennesker samles i rummet. Roth gulvvarme termostat er et intelligent gulvvarmestyringssystem, da gulvvarmen kan reguleres efter dine behov med Roth Touchline appen til Android og iOS. Med Roth gulvvarmestyring opnår du derfor langt større komfort og fleksibilitet. Derudover er Roth Touchline rumtermostat velegnet til private boliger eller større kontorbygninger, hvor man ønsker hurtig regulering og spare op til 20% på det samlede energiforbrug. Roth rumtermostat kan anvendes i alle typer af boliger - både private hjem og større kontorbygninger. Termostaten kommer i hvid og sort højglans.

Roth gulvvarmeplader holder dine fødder lune

Hos BygMax kan du også finde Roth gulvvarmeplader til forskellige byggeprojekter. Roth gulvvarmeplader kan lægges på både eksisterende gulvbelægninger eller undergulve af beton, træ eller lignende, og du er sikret en høj komfort, lav byggehøjde, hurtig reaktionstid og lavt energiforbrug. Få et overblik over de forskellige Roth varmefordelingsplader, som alle er kompatibel med Roth rumtermostat: 

  • Roth gulvvarme - Roth Compact system: Roth gulvvarmesystem lavet af polystyrenplader med en pålimet 0,5 mm tyk aluminiumsplade. 


Husk at tilkøbe gulvvarmeslanger ved siden af.

Køb Roth gulvvarme billigt hos BygMax

Hos BygMax kan du finde gulvvarmesystemer fra forskellige producenter, herunder Roth gulvvarmeplader, gulvvarmeslanger, komplette gulvvarmepakker samt tilbehør. Hold øje under ‘Ugens Hammerslag’ eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, som udkommer cirka en gang i ugen, for gode tilbud. BygMax - alt til dit byggeri.